• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

22:53

(VIDEO) OVAKAV JUNAJTED NIJE DOSTOJAN EVROPE! Arsenal umalo do celog plena na "Old Trafordu", Engleska na pamti lošiji Mančester!

Fudbal

(VIDEO) OVAKAV JUNAJTED NIJE DOSTOJAN EVROPE! Arsenal umalo do celog plena na "Old Trafordu", Engleska na pamti lošiji Mančester!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda i Arsenala odigrali su 1:1 u poslednjem meču sedmog kola Premijer lige

Loša igra Mančester junajteda nastavila se i na još jednom meču pred svojim navijačima. Nakon poraza od Vest Hema, pobeda je ponovo ostala misaona imenica za izabranike Ole Gunara Solskjera koji čini se ne uspeva da poveže konce u nastupima svog tima.

VENGER TREĆI PUT U BEOGRADU? Francuz se nameće Junajtedu, hoće li pasti dogovor pre 24. oktobra?

Samo dve pobede iz sedam mečeva u domaćem šampionatu nikako ne obećavaju Evropu naredne sezone, a šta tek reći da prvi na tabeli sada beži 12 bodova, dok je Junajted do sada skupio svega pet pa to dovoljno govori o šansama za titulu.

Daleko od toga da Arsenal briljira ove sezone, ali svaki meč Mančestera ove sezone tera navijače da se zabrinu za bodove. Tako je bilo i ovog puta. Poveli su domaći preko mladog Skota Mektomineja u poslednjem minutu prvog poluvremena kada se Škotlanđanin odlično snašao i doneo prednost svom timu.

Ipak, onda je usledila dobra igra gostiju koji su uspeli da odgovore preko Pjera Erika Obamejanga u 58. minutu kada je njegov gol prvo poništen zbog ofsajda, ali je VAR pokazao da je sve regularno. 

Nakon tog pogotka mladi Bukajo Saka imao je sjajnu priliku svega minut kasnije da donese preokret, ali je njegov šut izblokirao Hari Megvajer koji je posle na drugoj strani mogao da postane heroj da je bio malo precizniji.

Dakle, Arsenal nosi bod iz Mančestera, a Junajted ostaje sa devet bodova iz sedam utakmica. Nešto što Engleska nije navikla da gleda.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija