• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2019

11:01

HIT ODBRANA ZVEZDE REALA! Azar nije debeo, tako deluje zbog BOJE DRESA!

Fudbal

HIT ODBRANA ZVEZDE REALA! Azar nije debeo, tako deluje zbog BOJE DRESA!

Podeli vest

Eden Azar još uvek nije pronašao ritam u Realu. On nije u formi i od njega se tek očekuje da pokaže šta ume. Bivši as Čelsija je često na meti krtika zbog težine, ipak, našao se i neko ko ga brani

Azar deluje kao neko ko ima problema sa viškom kilograma, ali... Ervin Lemens trener golmana Belgije ima neverovatno objašnjenje.

- Azar debeo? Uvek je bio ovakav, znam ga ceo život, od kada je počeo da trenira. Belo dodaje kilograme, odnosno stvara pogrešnu sliku - kaže Lemens.

TVRDI DA NIJE LUD ČOVEK! Ronaldo: Nisam opsednut treningom već USPEHOM!

On je dodao da je problem sa Azarom što ne može da se uklopi u sistem kao u Belgiji gde igraju 3-5-2.

- Naša taktika je različita, ali on je veličanstven igrač i sigurno je da će biti onaj stari, samo mu dajte malo vremena - zaključio je on.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija