• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2019

12:28

NEVEROVATNE KAZNE! Jović plaća penale ako zakasni na trening, ugoji se ili koristi telefon u svlačionici...

Fudbal

NEVEROVATNE KAZNE! Jović plaća penale ako zakasni na trening, ugoji se ili koristi telefon u svlačionici...

Podeli vest

U gigantu kaakv je Real Madrid mora da se zna red. Španska "Marka" objavila je spisak novčanih kazni za Realove igrače koji se ne pridržavaju striktnog klupskog pravilnika

Igrači moraju da vode računa o svakom detalju kad su u pitanju klupske obaveze. Luka Jović i ostatak društva striktno moraju da se pridržavaju pravila što se tiče treninga, upotrebe telefona, ponašanja kada su povređeni, moraju da vode računa o kilaži...

Tako svi igrači u Realovu kampu moraju da budu najmanje 45 minuta pre početka treninga. Kašnjenje od pet minuta kažnjava se s 200, 15 minuta s 500, a svako veće kašnjenje sa 1000 evra. Ko se ne pojavi na treningu bez prethodne najave ili dozvole biće kažnjen sa 3000 evra.

Korišćenje mobilnog telefona je strogo ograničeno. Kad su u svlačionici, na masaži ili u autobusu, igrači moraju da ugase sve zvukove na telefonu. Kršenje tog pravila kažnjava se sa 250 evra, a oni koji to ponove plaćaju između 500 i 1000 evra.

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Antić udario na ŠPANSKE VELIKANE!

NEMCI BRINU ZA SRBINA! Jović je u Realu u ZAČARANOM KRUGU!

 

Takođe, jednom nedeljno je obavezno i merenje kilaže. Ko to ne uradi platiće 250 evra. Pošto svaki igrač ima propisanu određenu kilažu koju ne sme preći, ukoliko to uradi, ostaće kraći za 1.000 evra.

Kad imaju slobodan dan i nameravaju da napuste Madrid, o tome moraju da obaveste trenera ili klub, a u protivnom će biti kažnjeni sa 1000 evra. Kazna je ista ako ne obaveste klub da će učestvovati u nekim marketinškim akcijama bez odobrenja menadžmenta kluba.

HIT ODBRANA ZVEZDE REALA! Azar nije debeo, tako deluje zbog BOJE DRESA!

TVRDI DA NIJE LUD ČOVEK! Ronaldo: Nisam opsednut treningom već USPEHOM!

 

Povređeni igrači moraju da budu u Madridu do kraja sezone, osim ako nisu dobili posebnu dozvolu za odlazak iz grada ili Španije. Oni koji nisu teže povređeni, moraju da dođu u svlačionicu na dan utakmice i da budu na stadionu najmanje deset minuta nakon završetka utakmice. Porodici i prijateljima nije dozvoljeno da ulaze u hotelske sobe na gostovanjima, a svi igrači na svim klupskim aktivnostima moraju nositi Realova obeležja.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija