• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.10.2019

20:47

TOTALNI PREOKRET PRED ZVEZDU! Poketino planira da ostaje još PET GODINA!

Fudbal

TOTALNI PREOKRET PRED ZVEZDU! Poketino planira da ostaje još PET GODINA!

Podeli vest

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da neće napustiti taj fudbalski klub i da se nada da će ostati još najmanje pet godina

Poketino je pod pritiskom posle poraza od Bajerna iz Minhena od 2:7 u Ligi šampiona, poraza od Kolčestera u Liga kupu, ali i lošijeg starta u Premijer ligi, pošto njegova ekipa zauzima šesto mesto.

- Sada je trenutak da ostanemo svi zajedno. Prihvatam mišljenja, kada ne pobedjuješ, ne samo u Totenhemu, to se dešava u svakom klubu na svetu. Normalno je da je utakmica privukla mnogo mišljenja i glasina, svi moraju da pričaju. Ali, na kraju, jedina stvar koja se dogodila je da smo izgubili. Ne sumnjam da ćemo ostati na okupu i pronaći način da ponovo budemo uspešni - rekao je Poketino - preneo je "Skaj".

On je dodao da je za pet i po godina u Totenhemu, na svakoj konferenciji za novinare pričao o svojoj budućnosti u klubu.

FRKA U TOTENHEMU PRED ZVEZDU! Doveo tim u finale LŠ, sada je pred odlaskom!

- Nadam se da, pošto i dalje pričamo o tome, to znači da ću provesti još pet godina ovde, najmanje - rekao je Poketino.

Do poslednjeg dana prelaznog roka Poketino nije znao da li će glavni igrači ostati u ekipi, pošto se spekulisalo o odlascima Kristijana Eriksena, Tobija Aldervejerlda i Jana Vertongena. Oni su ušli u poslednje godine ugovora sa Totenhemom.

Upitan da li uživa poverenje cele ekipe, Poketino je odgovorio: "Da, zaista verujem u to".

- Ne sumnjam da igrači uvek žele da daju sve od sebe i pobede. Pre svega, oni igraju za sebe, za porodice a onda za klub i trenere. Ne sumnjam u njihovu posvećenost - naveo je argentinski trener.

Bonus video:



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija