• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2019

18:11

POKETINO TRAŽI PODRŠKU ZA IGRAČE: Izaći ćemo jači iz ovoga!

Fudbal

POKETINO TRAŽI PODRŠKU ZA IGRAČE: Izaći ćemo jači iz ovoga!

Podeli vest

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino priznao je posle ubedljivog poraza od Brajtona (3:0) da se klub nalazi u evidentnoj krizi, ali da će ukoliko ne izostane podrška navijača iz nje izaći još jači

Totenhem je ponovo razočarao, nakon šamara u Minhenu pre četiri dana, usledio je ubedljiv poraz u Brajtonu koji je upalio crvenu lampicu u londonskom timu.

Samo dve i po nedelje pred dolazak Crvene zvezde, Poketino veruje da će njegov tim izaći jači iz cele priče.

- Teško nam je, veoma, moram da se izvinim navijačima. Momenat je veoma nezgodan, ali moramo da se držimo zajedno, da nastavimo da radimo snažno i verujemo - rekao je Poketino.

Kako je naveo, situacija ne sme da se potceni, ali nije sve nepovratno izgubljeno.

Igračima je potrebna podrška, sad je trenutak kad moramo biti jaki svi. Ne smemo da podcenimo situaciju, ovo nije dobro, ali je i šansa da izađemo jači iz svega - rekao je Poketino.

Totenhem je nakon poraza od Brajtona šesti na tabeli sa 11 bodova, čak 13 manje od lidera Liverpula.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija