• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2019

19:35

(VIDEO) PRVE INFORMACIJE! Golman Totenhema najmanje 2 meseca van terena!

Fudbal

(VIDEO) PRVE INFORMACIJE! Golman Totenhema najmanje 2 meseca van terena!

Podeli vest

Golman Totenhema Ugo Ljoris biće van terena najmanje dva meseca

Ljoros je tešku povredu doživeo na meču sa Brajtonom koji su pevci izgubili sa 3:0. Golman Totenhema nezgodno se dočekao na levu ruku prilikom intervencije kod pogotka Brajtona.

TOTALNI PREOKRET PRED ZVEZDU! Poketino planira da ostaje još PET GODINA!

 

Francuz je pogrešno procenio let lopte, u poslednjem trenutku je ispustio loptu, ali pravo na glavu Mopaju, koji je sa pola metra ubacio u mrežu. Ljoris je izgubio ravnotežu prilikom intervencije, pao unazad i loše se dočekao na levu ruku i ozbiljno se povredio. 

(VIDEO) KOŠMARNA NEDELJA "PEVACA"! Posle šamarčine od Bajerna, jeziva povreda Ljorisa i ubedljiv poraz od Brajtona!

(VIDEO) HOROR! Teška povreda Ljorisa, golman Totenhema JAUKAO OD BOLOVA!

 

U bolovima i na nosilima je napustio teren, a kako su preneli engleski mediji dobio je morfijumf. Takođe, tamošnji mediji navode da prvi testovi nisu otkrili nikakav prelom.

Međutim, najverovatnije će van terena biti dva meseca, a možda i duže. Tek mu predstoje pregledi i dodatna snimanja, a u ponedeljak će otputovati na preglede u Pariz. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija