• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2019

17:14

USKORO PROMOCIJA! Milan ima novog trenera, Spaleti prihvatio ponudu!

Fudbal

USKORO PROMOCIJA! Milan ima novog trenera, Spaleti prihvatio ponudu!

Podeli vest

Lučano Spaleti će biti trener Milana u nastavku sezone, prenose italijanski mediji

Ostali su još da se dogovore detalji oko njegovog angažmana u sedmostrukom šampionu Evrope. Aktuelni trener Marko Đampaolo još nije smenjen, ali će se to desiti definitivno tokom narednih dana.

Spaleti je ostao bez posla po okončanju minule sezone, iako je sa Interom drugu godinu zaredom uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona. Ipak, uprava "neroazura" je imala plan da na mesto šefa struke postavi Antonija Kontea, to su i uradili, te je Spaleti morao da napusti klub.

Sada bi trebalo da preuzme klupu gradskog rivala, ostalo je još samo da Inter, koji još uvek plaća Spaletija, da zeleno svetlo.

ŠTA BI BILO DA SE OVO DESILO U SRBIJI? Trener Milana priznao da je nekada navijao za Inter!

MILAN ZOVE LEGENDU! "Rosoneri" u potrazi za novim trenerom okrenuli broj čoveka koji je nokautirao Srbiju!

 

Takođe, Đampaolo ima ugovor vredan 2.000.000 evra godišnje do 2021. godine, ali će Milan morati da prihvati tu finansijsku žrtvu i uruči mu otkaz koji će plaćati sve dok tne nađe novi angažman. Istovremeno, Milan će morati da plaća makar 4.500.000 evra godišnje Spaletiju kada iskusni stručnjak preuzme ekipu i potpiše trogodišnji ugovor.

(VIDEO) MILANO JE OBOJEN U CRNO-PLAVO! Brozović i Lukaku srušili "rosonere", Inter je konačno konkurent za titulu!

 

Spaleti trenutno ima zagarntovanih 4.500.000 godišnje do 2021. godine od Intera na ime otkaza koji je dobio letos i u toku su pregovori da se dve strane nagode o raskidu tog ugovora čime bi Spaleti dobio odrešene ruke da potpiše za Milan.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija