• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.10.2019

18:37

PRED "ORLOVIMA" NEMOGUĆA MISIJA! Tumbaković: Ulazimo u drugi projekat! Kada igram, hoću da pobedim!

Fudbal

PRED "ORLOVIMA" NEMOGUĆA MISIJA! Tumbaković: Ulazimo u drugi projekat! Kada igram, hoću da pobedim!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da njegova ekipa ima gotovo nemoguće šanse za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije i da će se naredni period koristiti za dodatnu selekciju igrača

- Matematički još postojimo. Realno, to je gotovo nemoguće, imamo minimalne šanse. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat, a u isto vreme ostavimo što bolji utisak. Do baraža želimo da napravimo dodatnu selekciju igrača, ali i rezultat. Kada igram, hoću da pobedim, napravim dobar rezultat - rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija ima male šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo. Sledi joj prijateljska utakmica sa Paragvajem, a potom i kvalifikaciona protiv Litvanije.

Foto: Starsportphoto

 

 

Foto: Starsportphoto

 

- Pravimo atmosferu koja treba da bude deo krajnjeg uspeha, odnosno ostvarivanja cilja. Trudićemo se da unapredimo neke stvari, podignemo na viši nivo i približemo se igračima i oni nama. Sedam dana je bilo veoma malo da bismo se bolje upoznali. Sada ulazimo u drugi projekat - kazao je Tumbaković.

I RODIĆ U REPREZENTACIJI! Levi bek Zvezde naknadno uvršten na spisak selektora

REČ SELEKTORA! Zvezda oduševila Tumbu, sad čeka Partizanov uspeh!

 

Baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo kroz plej-of Lige nacija je krajem marta.

- Imamo prostor da u oktobarskom i novembarskom okupljanju probamo neke igrače, koliko mogu da nam pomognu. Sticaj okolnosti iz septembra nam je pomogao da dođemo u ovakvu situaciju, da se ovako ponašamo. Kada kažeš pola godine pomisliš da je sasvim dovoljno vremena, a kada udješ u realnost kažeš da je malo. Ima vremena i prostora - rekao je Tumbaković.

Foto: Starsportphoto

 

Utakmica protiv Paragvaja igraće se u četvrtak u Kruševcu, a potom u nedelju u Vilnjusu sledi susret sa Litvanijom.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija