• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2019

19:39

PORAZ BOBANA I MALDINIJA! Milan definitivno raskrstio sa Đanpaolom!

Fudbal

PORAZ BOBANA I MALDINIJA! Milan definitivno raskrstio sa Đanpaolom!

Podeli vest

Dosadašnji trener Milana Marko Đanpaolo i definitivno je završio misiju na klupi "rosonera" pošto mu je uručen otkaz nakon samo tri i po meseca na klupi slavnog kluba, prenosi ugledni italijanski novinar Fabricio Romano

Loši rezultati višestrukog evropskog šampiona i svega tri pobede iz sedam kola uticali su da se treneru u kome su Paolo Maldini i Zvonimir Boban videli dugoročno rešenje na "San Siru" uruči zahvalnica.

Još se ne zna ko će biti naslednik trenera kome je Milan bio 13. klub u karijeri, ali je izvesno da će trenutna reprezentativna pauza dati mogućnost rukovodstvu "rosonera" da dobro razmisli o daljim koracima posle neuspešnog pokušaja angažovanja Lućana Spaletija.

Priliku za debi Đanpaolov naslednik imaće 20. oktobra protiv Lećea u Milanu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija