• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2019

13:58

VULIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvezda kao simbol srpstva nije dobrodošla!

Fudbal

VULIN BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zvezda kao simbol srpstva nije dobrodošla!

Podeli vest

Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i zato nije dobrodošla gde god da su neprijatelji srpski, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući to što je tom fudbalskom klubu zabranjeno da uđe na Kosovo i Metohiju i odigra utakmicu sa FK "Trepča" u Zvečanu


Vulin je novinarima u Beogradu kazao da su Albanci, kada su tražili da budu članovi raznih međunarodnih sportskih organizacija, govorili da to nema veze s politikom, da je to samo sport, da treba ostaviti priliku njihovoj deci, omladini da se bave sportom i takmiče sa drugima.

- To igleda važi samo kada su Šiptari u pitanju, kada Srbi hoće da igraju fudbal, da se takmiče, onda je Srbima to zabranjeno i zabranjeno im je policijom, nasiljem. Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i ovo što su Šiptari uradili je dokaz koliko se boje Srba, koliko mrze Srbiju i samim tim koliko mrze Crvenu zvezdu kao jedan od simbola srpstva - istakao je Vulin.

Dodao je da Albanci teško da će ikada moći da imaju jednu Crvenu zvezdu i sportski duh kakav imaju Srbi i istakao da je ovo još jedan dokaz da je laž da Šiptari imaju besu - reč koje se drže bezuslovno.

- Dali su reči da će sve biti sportski, da je ulaženje u UEFU zbog njihove dece i omladine i sporta, ovim su pokazali da lažu, još jednom su slagali i pokazali su da nemaju besu - zaključio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija