• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

15:49

(VIDEO) PRE 20 GODINA BATICA JE UHVATIO HRVATA ZA JA*A! Jarni otkrio šta se desilo posle meča u hodniku!

Fudbal

(VIDEO) PRE 20 GODINA BATICA JE UHVATIO HRVATA ZA JA*A! Jarni otkrio šta se desilo posle meča u hodniku!

Podeli vest

Pre dve decenije odigrana je čuvena utakmica Hrvatska - Jugoslavija 2:2 u Zagrebu

"Plavi" su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo 2000, a meč na "Maksimiru" obeležili su Zoran Mirković i Roberta Jarnija.

Da podsetimo, ako ste zaboravili, što je malo verovatno, Mirković i Jarni bili su u duelu. Mirković je pao, a sudija je dosudio prekršaj za "plave". Jarni se iznervirao, smatrao je da prekršaja nije bilo, prišao je Mirkoviću da ga vređa, a naš defanzivac je uhvatio Jarnija za "muškost".

(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ! ORILA SE PESMA "DELIJA" NA JARINJU! Fudbaleri Zvede izašli iz autobusa da pozdrave navijače!

MUK POSLE OPTUŽBE! Lalatović se izlanuo, pa pobegao u mišju rupu!

 

Mirkovićev ne baš mudar potez koštao je reprezentaciju Jugoslavije. Dobio je crveni karton, a posle meča se izvinjavao saigračima i naciji, i zahvaljivao im se što su izdržali sa desetoricom na terenu. Kada je izlazio sa terena stadiona Maksimir", iznervirani i uvek borbeni Mirković podigao je tri prsta i pokazao ih prema domaćoj publici, koja je, naravno, bila dodatno pobesnela.

Jarni je za Telegraf otkrio šta se desilo posle utakmice, kao i da su on i Mirković razgovarali odmah posle meča na Maksimiru..

- Naravno da nemam nikakvih problema ako se sretnemo i da popričamo. Bar ćemo se dobro nasmejati. Stvari koje se dogode na terenu, tamo i ostaju. Bar to pravilo vredi za mene oduvek. Videli smo se mi u hodniku nakon utakmice i pozdravili se bez velikih problema. Njemu je bilo laknulo jer su prošli dalje - poručio Jarni.

Zoran Bata Mirković ne voli mnogo da priča o meču na Maksimiru i kako sam kaže, odavno bi ga zaboravio, da ga novinari svake godine ne podsećaju na to.

- Verujte mi, taj slučaj sa Jarnijem sam potisnuo i verovatno bih ga odavno zaboravio da me vi iz medija svake godine ne podsećate šta se desilo.

Zbog tog gesta Srbi ga gledaju kao heroja nacije.

- Ma, kakav heroj. Heroji su oni momci, koji su tada celo poluvreme izdržali sa igračem manje - poručio je Zoran Mirković.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija