• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

19:56

GOLČINA STUPAREVIĆA U 87. MINUTU sa 20 metara za prvu pobedu "orlića" na debiju Stolice!

Fudbal

GOLČINA STUPAREVIĆA U 87. MINUTU sa 20 metara za prvu pobedu "orlića" na debiju Stolice!

Podeli vest

Mlada fudbaska reprezentacija Srbije pogotkom Filipa Stuparevića u 87. minuta utakmice pobedila je Bugarsku u Sofiji rezultatom 1:0


Loše su po reprezentaciju Srbije do 21 godine počele kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se 2021. održati u Mađarskoj i Sloveniji.

Posle poraza od Rusije (0:1), usledio je remi sa Letonijom (1:1), što je dovelo do otkaza Nenadu Milovanoviću, a "kestenje iz vatre" vadi Ilija Stolica. Pored selektora u stručnom štabu su debitovali Nenad Milijaš i Saša ilić i to pobedom.

"Orlići" su posle prvog trijumfa u kvalifikacijama opet u igri za Evropsko prvenstvo. Posle tri odigrana meča imaju četiri boda kao i Bugari, drugoplasirana Rusija ima 5, dok je na prvom mestu Poljska sa sedam bodova.

Solidnu šansu u prvom delu meča imao je Luka Ilića koji je pokušao da lobuje golmana Bugarske, ali bezuspešno. U nastavku su Bugari nekoliko puta pripretili našim igralima, ali na svu sreću bez posledica, pa nakon nesadržajnog prvog poluvremena nije bilo golova. 

U nastavku smo imali sreće u 53. minutu kada je Krastev iz kontranapada pogodio stativu. Desetak minuta kasnije "orlići" su se revanširali. Luka Ilić odlično je šutirao iz voleja, ali je okvir gola sprečio slavlje "orlića". Nekoliko minuta kasnije Vlahović je bio u prilici, njegov šut u petercu domaćina bio je blokiran. 

Delovalo je da neće biti golova do kraja meča. Ali, u 87. minutu Filip Stuparević je sjajnim pogotkom sa oko 20 metara doneo pobedu Srbiji. 

Već u utorak mladi fudbaleri gostuju Poljskoj (18.00).

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija