• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

07:54

IZBEGNUT JE MASAKR! Lalatović ne da na Srbiju: Albanci su krivi, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije!

Fudbal

IZBEGNUT JE MASAKR! Lalatović ne da na Srbiju: Albanci su krivi, Kosovo je bilo i ostaće deo Srbije!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović bio je šokiran posle haosa u Italiji, tokom prijateljske utakmice njegovog tima i Breše, koji je u 50. minutu prekinut zbog navijača, a srpski trener kaže da je izbegnut masakr

Grupa Albanaca je mahala albanskim zastavama kako bi isprovocirala nekoliko desetina pristalica Vojvodine i prema Nenadovim rečima, sva je sreća da srpski navijači nisu preskočili ogradu.

- Sve ovo što se dogodilo je bilo planirano i željeno od strane onih koji su isprovocirali incident. Na ogradi pored terena, nekoliko Albanaca je razvilo albanske zastave, nadajući se upravo ovakvoj reakciji naših navijaća, s obzirom na to da je iza ograde bila grupa od 20-30 ljudi koji su čekali da se obračunaju sa njima. Na sreću, izbegnut je masakr koji je mogao da se dogodi - objasnio je Lalatović.

(VIDEO) TENZIJE U BREŠI! Lalatović na udaru Albanaca, brutalne uvrede za igrače Vojvodine i prekid meča pokvarili feštu u Italiji!



Trener "lala" svestan je da niko nije mogao da ostane imun na provokacije. 

- Naši navijači su veliki Srbi i patriote, a ja, iako ne opravdavam ovakav postupak, u isto vreme ne mogu ništa ni da zamerim bilo kome od njih. Jednostavno, svi mi mnogo volimo našu Srbiju i naše Kosovo, te ne možemo da ostanemo imuni kada nam neko dira osećanja prema našoj zemlji.

MUK POSLE OPTUŽBE! Lalatović se izlanuo, pa pobegao u mišju rupu!

SUSRET S FUDBALSKOM LEGENDOM U NOVOM SADU! Predsednik Vučić u društvu Nenada Lalatovića

Ovaj prekid nije bio prvi. Prvobitno se desio i jedan u 26. minutu kada je Lalatovic iskljucen, pa je povukao ekipu sa terena zbog toga i posle je vratio.

- Mi nismo došli ovde da budemo sparing partner fudbalerima Breše i da im pomognemo da se oni raspucaju i daju nam pet komada. Prvi gol su dali iz nepostojeceg penala, drugi iz ofsajda, Drinčiću su iscepali dres, a mi za prvih 20 minuta bukvalno nijedan faul nismo dobili. Kada sam povukao ekipu sa terena, u prostoru izmedu svlačionica, bukvalno su mi i njihovi igrači prilazili i govorili da ne razumeju zašto je ovakvo suđenje i da se i oni slažu da je sramota. Rekao sam da, ako se ovakvo suđenje nastavi, mi više definitivno nećemo igrati. Srećom, sudenje je nakon toga bilo korektno - dodao je Lalatović.

Njegov tim je posle prvog prekida uspeo da postigne gol preko Đuricina, Breša je postigla dva, ali Lalatović tvrdi da se prekid nije dogodio - da bi Vojvodina izvukla bar remi.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija