• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

11:34

(VIDEO) RANO JE DA PRIČAMO O NORVEŠKOJ! "Orlovi" fokusirani na staru mušteriju!

Fudbal

(VIDEO) RANO JE DA PRIČAMO O NORVEŠKOJ! "Orlovi" fokusirani na staru mušteriju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak protiv Litvanije (20.45) igra meč Grupe B u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali "orlovi" odavno misle o baražu

Litvanija je naša stara mušterija, reprezentacija Srbije je narednog rivala savladala sedam puta u osam susreta. Pobeda je imperativ i ovog puta.

- Maksimalno ozbiljno smo odigrali utakmicu protiv Paragvaja, što je veoma bitno, uhvatili smo kontinuitet pobeda i sutrašnja utakmica je važna za taj kontinuitet. Očekujem tešku utakmicu, uslovi za igru su malo igračiji pošto se igra na veštačkoj travi. Biće teško, ali mislim da našim kvalitetom možemo da ostvarimo još jednu pobedu i da se što bolje pripremimo za sledeće okupljanje - rekao je Mitrović. 

(VIDEO) IDEMO NA POBEDU! "Orlovi" otputovali u Litvaniju!

GORAN PLAVI STEVANOVIĆ ZA SIGURICU: Realno je da preko baraža odemo na EP!

 

Jasno je svima da Srbija do Evropskog prvenstva, prvog još od 2000. godine, može samo kroz Ligu nacija, Mitrović smatra da je rano da se već sada o tome razmišlja.

Gledali smo Norvešku, našeg mogućeg rivala u Ligi nacija, protiv Španije sinoć, ali mislim da je rano da već sada pričamo o tome. 

 

 

Mitrović kaže da ekipa dobro sarađuje sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem.

- Polako shvatamo njegove zahteve, tek je drugo okupljanje. Možda igra protiv Paragvaja nije bila kao što se očekivalo i mi smo očekivali bolju igru. Matematički smo još u igri za plasman, ali treba biti realan i spremati se za baraž. U Portugalu smo propustili šansu, baraž je velika šansa za nas i treba da se usredsredimo na to.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija