• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

13:14

(20.45, NOVA S) FUDBALERI SRBIJE GOSTUJU LITVANCIMA! "Orlovi" se samo pobedom mogu nadati čudu!

Fudbal

(20.45, NOVA S) FUDBALERI SRBIJE GOSTUJU LITVANCIMA! "Orlovi" se samo pobedom mogu nadati čudu!

Podeli vest

Imamo kvalitet i zaslužujemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo 2020, kaže golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković (23)!

Fudbaleri Srbije večeras u Viljnusu gostuju Litvaniji (20.45, Nova S) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i gotovo da nemaju šanse da se ovim putem plasiraju na kontinentalni šampionat. Golman francuskog Remsa ipak smatra da "orlovi" zaslužuju da igraju na EP, a to će najverovatnije pokušati putem baraža u Ligi nacija sledeće godine.

- Atmosfera u ekipi je odlična. Upoznajemo se sa selektorom, dobro se radi, uigravamo se. Imamo kvalitet, zaslužujemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, svi verujemo. Realno je da razmišljamo o baražu. Imamo matematičke šanse da se plasiramo na EP preko kvalifikacija, ali je realno da mislimo na baraž i pravimo plan i taktiku za mart - jasan je Rajković.

HRVATI ISPRED SRBIJE! Evo u čemu su nas komšije nadmašile!

LUKA JOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Španci bez milosti, opet RAZAPINJU srpskog napadača, slagao Tumbakovića...



Srbija je treća na tabeli sa sedam bodova iz pet utakmica, četiri manje od drugoplasiranog Portugala, koji je takođe odigrao pet mečeva. Ukrajina je prva sa 16 bodova, ali iz šest utakmica. Na Evropsko prvenstvo plasiraće se prve dve ekipe.

- Očekuje nas dobra utakmica sa dobro poznatim protivnikom. Svakako da idemo na pobedu. Protiv Paragavaja je bila dobra provera, oni su dobra ekipa. Imali smo igrača više, pojačali smo ritam i na kraju smo došli do pobede, što je jako važno - osvrnuo se Rajković i na prijateljski meč sa Paragvajem (1:0) u četvrtak.

(VIDEO/FOTO) NEVEROVATNA SCENA! "ORLOVI" STIGLI U LITVANIJU, pogledajte šta ih je dočekalo na aerodromu!

NEĆETE VEROVATI! Evo ko je s "orlovima" otputovao u Litvaniju!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija