• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

21:35

NIJE MOĆAN KAO U AJAKSU! Priznanje De Lihta koje se neće svideti navijačima Juventusa!

Fudbal

NIJE MOĆAN KAO U AJAKSU! Priznanje De Lihta koje se neće svideti navijačima Juventusa!

Podeli vest

Holandski fudbaler Matijs de Liht kaže da oseća manju dozu nepobedivosti i samopouzdanja nego što je to bio slučaj ranije

Mladi štoper je ovog leta stigao iz Ajaksa u Juventus za iznos od 75.000.000 evra i tako postao najskuplji defanzivac ikada.

Momak, koji je nedavno napunio 20 godina, brzo je zauzeo mesto u startnoj postavi "stare dame", nakon teške povrede Đorđa Kjelinija.

Još ne igram najbolje što mogu, znam to. Što više igram, više napredujem. Ono što ja mogu je da nastavim da naporno radim, dajem sve od sebe i učim od svojih saigrača. U Ajaksu sam imao osećaj nepobedivosti, koji je sada manji, ali to je prirodno. Imam manje samopouzdanja nego prošle sezone, u novom sam klubu, sa novim stilom igre i novim saigračima - priznao je De Liht.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija