• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

11:09

OVAJ ČOVEK JE BOG, SVI MU ZAVIDE! Od igrice "Fudbal menadžer" došao do stvarnog fudbala, DOBIO POSAO U BEŽANIJI!

Fudbal

OVAJ ČOVEK JE BOG, SVI MU ZAVIDE! Od igrice "Fudbal menadžer" došao do stvarnog fudbala, DOBIO POSAO U BEŽANIJI!

Podeli vest

Neverovatna priča! Andrej Pavlović iz Beograda živi san svakog igrača "Fudbal menadžera"

On je FK Bežanija poslao spisak svojih virtuelnih dostignuća. Nećete verovati, dobio je posao.

Naime, Pavlović je na popularnoj igraci sa Bežanijom iz druge divizije došao do polufinala Lige
šampiona u roku od 16 godina. Pobeđivao je Mančester siti, Bajern i Totenhem. Takođe je osvojio 10 uzastopnih titula u Superligi Srbije i šest Kupova.

- Ne bih da se hvalim, ali sam malo legenda u svetu Fudbal menadžera - našalio se Beograđanin u intervjuu za Sportbible.com.

Foto: printscreen

 

Ali, u svatnom životu Bežaniji ne ide kao u virtuelnom. Muči se finansijskim problemima. Pavlović im je ponudio svoje usluge i bio šokiran kada su mu ponudili mesto analitičara.

- Rekao sam im da mogu da im pomognem. Ali, nisam očekivao da će me pozvati. Direktor kluba me je pitao da li mogu da dođem u subotu na utakmicu, da vidim kako stvari funkcionišu - kazao je Andrija i ponovio da je bio šokiran kada su ga pozvali.

 

 

- Nisam mogao da verujem. Bio sam šokiran. Kada smo razgovarali pitali su me da li mogu da volontiram, pošto su u lošoj finansijskoj situaciji. 

Bežanija je zbog finansijskih problema napustila Prvu ligu Srbije i ove sezone igra u najnižem, šestom rangu srpskog fudbala – Međuopštinskoj ligi Beograda. Trenutno su 12. u konkurenciji 14 ekipa sa svega osam bodova iz isto toliko utakmica.

Pavlović je "debitovao" proteklog vikenda kada je Bežanija dobila "derbi začelja" protiv Dedinja sa 2:1, golom u nadoknadi vremena. 

Pavlović je student medicinskog fakulteta, sebe vidi kao doktora, ali je otvoren i za karijeru u fudbalu.

- Ako mi se ukaže prilika voleo bih da radim u fudbalu, kao skaut ili analitičar. To mi je dugo bio sam i nešto što zaista dobro radim. Bežanija me trenutno ne plaća, ali ovo radim zato što volim klub. Nadam se da ću u budućnosti biti plaćen.  

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija