• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

13:27

SKANDALOZNA IZJAVA SELEKTORA CRNE GORE! Evo šta je rekao posle poraza od 2:0 od lažne države!

Fudbal

SKANDALOZNA IZJAVA SELEKTORA CRNE GORE! Evo šta je rekao posle poraza od 2:0 od lažne države!

Podeli vest

Selekcija lažne države Kosova pobedila je Crnu Goru sa 2:0, ali nisu svi bili nezadovoljni zbog poraza

Moglo je da bude i gore od 2:0, ali je golman Đetića poskidao dosta zicera, a upravo je do naše redakcije stigla izjava selektora Crnogoraca Faruka Hadžibegića.

- Ovo je možda i naša najbolja utakmica na planu angažovanja. Međutim, igramo u takvom momentu - kada nam ne ide, onda ne ide. Psihološki trenutak je jako težak. Drago mi je da smo odigrali drugo poluvrijeme bolje nego prvo. To dokazuje da imamo kvalitet da izađemo iz krize - prenose Vijesti.me izjavu selektora Hadžibegića.

(VIDEO) JEZIVO! CEO STADION GRMI: UČK, UČK, UČK, dok ŠIPTARI TUKU Crnogorce!

ZVEZDANU TERZIĆU NAMEŠTALI SAČEKUŠU U CRNOJ GORI! Prijatelj mu otkrio šta mu se SPREMA, izbegao je NAJGORI SCENARIO!

 

Čime li je samo selektor Crne gore bio zadovoljan kada njegov tim bukvalno nije imao nijednu priliku ispred Murićevog gola?

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija