• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

20:19

"ORLIĆI" IZGUBILI U POLJSKOJ! Prvi poraz Ilije Stolice na klupi Srbije!

Fudbal

"ORLIĆI" IZGUBILI U POLJSKOJ! Prvi poraz Ilije Stolice na klupi Srbije!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije porežana je u Lođu od vršnjaka iuz Poljske 1:0 u 4. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo

Jedini gol na meču postigao je 18-godišnji vezista Lidsa Matijuš Boguš u 79. minutu posle izvrsnog kontranapada i izigrane kompletne odbrane gostujućeg tima.

Bez obzira na to što je gol pao u završnoj fazi meča on je stigao kao nagrada za mnogo konkretniju igru poljskog tima, iako su "orlići" imali terensku inicijativu.

Ovo je bio drugi poraz Srbije u kvalifikacionoj grupi iz četiri meča, a prvi pod vođstvom novog selektora Ilije Stolice, koji je u petak debitovao pobedom u Sofiji protiv Bugarske.

Srbija se nalazi na četvertom mestu sa četiri boda, čak šest manje od prvoplasirane Poljske, dok joj drugorangirana Rusija (mesto koje vodi u baraž) beži četiri boda.

Naredni duel naš tim će odigrati protiv Estonije u novembru, što je prilika da se uzmu "sigurni" bodovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija