• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

09:12

NADA ZA EP ŽIVI! Srbija motiviše Litvance: Zaustavite Ronalda i 500.000 evra je vaše!

Fudbal

NADA ZA EP ŽIVI! Srbija motiviše Litvance: Zaustavite Ronalda i 500.000 evra je vaše!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije još uvek ima šanse da se direktno plasira na Evropsko prvenstvo. Daleko od toga da je nada velika, ali još uvek je prisutna

Dva kola pre kraja naši momci moraju da pobede Ukrajinu i Luksemburg, ali nije sve u našim rukama. Moramo da se nadamo kiksu Portugala u mečevima sa Litvanica a kasnije i sa Luksemburgom.

Kako prenosi "Kurir", FSS će sa pola miliona evra premirati Litvaniju da 14. novembra u Algarveu na jugu Portugala napravi čudo osvajanjem boda protiv Kristijana Ronalda i drugova. Ako i to ne uspe, ostaje još jedna nada - Luksemburg!

SRBIJA JE ZA LUKU SVETINJA, NIJE POBEGAO IZ REPREZENTACIJE! Otac mladog srpskog fudbalera Milan Jović za INFORMER OTVORIO DUŠU!

-  Nas su Luksemburžani namučili tamo. Da su imali sreće, mogli su nam dati još neki gol. Imaju lep motiv, jer igraju protiv velike ekipe pred svojim navijačima, tako da treba verovati - rekao je Aleksandar Mitrović.

Moramo da se nadamo čudu... Litvanci sada imaju dobar motiv, ili bolje reći 500.000 motiva...

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Mi se u fudbalu stalno nadamo čudu i raznoraznim matematičkim kombinacijama prolaska dalje.Kod svih kategorija naših fudbalskih reprezentacija je vidno da nema motivacije,želje,borbenosti,znanja,kreacije,vođe tima,jer oni su prodati odavno za dobre ugovore.Nama izgleda treba vek da prođe pa da se rodi generacija koja može i želi mešto da postigne.

Boban

pre 4 godine

Odlicna vest! Sad Portugalija moze da ponudi 50 evra preko pola miliona i da ne brinu..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija