• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

10:38

URNEBESNE PRIČE TUŽNIH KLADIONIČARA! Kako su zbog auto-koša, štrajka rukometašica i smotanih napadača ostali bez novca i počupali kosu!

Fudbal

URNEBESNE PRIČE TUŽNIH KLADIONIČARA! Kako su zbog auto-koša, štrajka rukometašica i smotanih napadača ostali bez novca i počupali kosu!

Podeli vest

E, to su muke... Mnogi misle da preko sportske prognoze i kladionice mogu da se zarade ozbiljne pare. Gotovo da nema čoveka koji se kladio da bez novca nije ostao na bizaran način. Ovo su priče tužnih kladioničara

Kladioničari su bez novca ostajali na najbizarnije načine. 

- Auto koš nekog stručnjaka, pripisan kapitenu moje ekipe a on bio na klupi imo pet ličnih. Dao devet, granica je bila devet i po. Sa ta dva poena me je srušio - jedna je od ispovesti kladioničara na Instagramu.

Nije lako pogoditi ni fudbal.

- Za 120.000 dinara čekao sam Rušal. Kasnili su 20 minuta, imao sam devet pogođenih utakmica. Vodili su 2:0 do 85. minuta da bi na kraju bilo 2:2.

Nekada su i štrajkovi pravili probleme igračima.

- Igrao ženski rukomet, Druga liga Slovenije. Igrao sam da će biti više od 48.5 golova na meču. Lagana priča 10 minuta pre kraja rezultat 30:18. Bio mi je potreban gol za 10 minuta. Igračice gostujuće ekipe, nezadovoljne što ne primaju platu sednu na parket, a igračice domaćina da se solidarišu sednu i one. Nakom 50 sekundi sudija digne ruku za pasivan napad, lopta se samo otkotrlja preko pola i tako do kraja.

Bilo je i šaljivih komentara.

Darko Miličić, plus poene, povreda na zagrevanju.

Nije lako biti kladioničar, koliko li su samo zgužvani listići odneli živaca i novca... Ipak, ovakvi padovi su neverovatni, a većinu će i zasmejati, dok će samo oni zagriženi znati koliko sve ovo može da bude teško.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija