• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

17:32

(VIDEO) BAJERN SE OKLIZNUO U 92. MINUTU! Bavarci prosuli bodove u Augzburgu, Veljković i Grujić podelili plen!

Fudbal

(VIDEO) BAJERN SE OKLIZNUO U 92. MINUTU! Bavarci prosuli bodove u Augzburgu, Veljković i Grujić podelili plen!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena odigrali su samo 2:2 sa Augzburgom na gostovanju u osmom kolu Bundeslige. U sudaru Verdera i Herte nije bilo pobednika pa su bodove pobedili Miloš Veljković i Marko Grujić (1:1)

 

Ekipa Nika Kovača nije uspela da odnese ceo plen iz Augzburga nakon teškog meča i velikih problema da ugroze motivisane domaćine. Na kraju nisu uspeli da sačuvaju teško izvojevano vođstvo pa je dva boda ostalo u Auzburgu.

(VIDEO) MOĆNI AJNTRAHT ISPRAŠIO BAJER! Leverkuzen se vraća pognutnih glava sa Majne, Kostić asistent!

Marko Ričer je doveo domaće u predost već u prvom minutu, ali je šampionska četa uspela da preokrena uz pomoć Roberta Levandovskog u 14. pa onda Serža Gnabrija u 49. minutu. 

Delovalo je da je to sve od ovog meča, ali je Alfred Finbogason postao junak u 92. minutu kada je savladao Manuela Nojera i domaćim navijačima doneo veliku radost.

Na ostalim terenima bilo je manje zanimljivo. U sudaru Verdera i Herte čije boje sa jedne strane brani Miloš Veljković, a sa druge Marko Grujić nije bilo pobednika (1:1). Istim rezultatom završen je meč Lajpciga i Verdera, dok su pobede ostvarili Fortuna Dizeldord nad Majncom (1:0) kao i Union Berlin protiv Frajbruga (2:0).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija