• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

17:58

(VIDEO) ZVEZDO, OVO TI JE ŠANSA - TOTENHEM JE U KANALU! "Pevci" jedva izvukli bod protiv poslednjeplasiranog tima Premijer lige, Lester pretekao Siti!

Fudbal

(VIDEO) ZVEZDO, OVO TI JE ŠANSA - TOTENHEM JE U KANALU! "Pevci" jedva izvukli bod protiv poslednjeplasiranog tima Premijer lige, Lester pretekao Siti!

Podeli vest

Fudbaleri Totenhema odigrali su samo 1:1 protiv Votforda u devetom kolu Premijer lige. "Pevci" nisu uspeli da pobedom najave meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona ovog utorka koja je videla gde joj je šansa protiv Engleza

 

Prošlosezonski finalista Lige šampiona igra najgori fudbal u poslednjih 10 godina. Zaista je retko ko navikao da se "pevci" nalaze u ovako lošoj seriji koja traje od početka sezone. Ekipa koja je prošle godine sejala strah gde god se pojavi sada liči na ekipu koja se bori za opstanak u Premijer ligi.

NJEGOVI SAVETI BIĆE ZLATNA VREDNI! Zvezda ima važnog aduta pred Totenhem!

Problemi u ekipi nisu se rešili ni ovog vikenda. Navijači su videli šansu protiv Votforda, poslednjeplasiranog tima Premijer lige, kao idealnu za povratak u formu, ali se to nije desilo. Dobro je da su i bod uspeli da izvuku domaći sa ovog meča.

Već u šestom minutu Abdulaj Dokure je doveo "stršljenove" u prednost, a do izjednačenje se čekao 86. minut kada je Dele Ali uspeo da sačuva, koliko-toliko, obraz domaćima i spasi ih poraza. Crvena zvezda je mogla da vidi gde joj je šansa ovog utorka u trećem kolu grupne faze Lige šampiona (21.00).

Na ostalim terenima bilo je uzbudljivo. Lester je pobedom nad Barnlijem (2:1) bar do 20.30 pretekao Mančester siti i sada je drugoplasirani tim Premijer lige. Istim rezultatom Aston Vila je posle preokreta savladala Brajton, dok je Čelsi minimalcem (1:0) bio bolji od Njukastla. Bodove su pobedili Burnmaut i Norič (0:0), odnosno Vulverhempton i Sautempton (1:1).

Nešto ranije ove subote Everton je na svom terenu pobedio Vest Hem sa 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija