• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

19.10.2019

22:11

POČINJE NACIONAL KUP! Filijala FK Rudar iz severne Mitrovice učestvovaće na međunarodnom takmičenju kod Tutina!

Fudbal

POČINJE NACIONAL KUP! Filijala FK Rudar iz severne Mitrovice učestvovaće na međunarodnom takmičenju kod Tutina!

Podeli vest

Filijala Crvene zvezde, FK Rudar iz severne Mitrovice, učestvovaće na "Nacional kupu" koji će sutra biti održan u Crkvinama kod Tutina

Rudar će na ovom međunarodnom takmičenju nastupati sa dve selekcije.


- Čast je i zadovoljstvo učestvovati na pvom takmičenju koje organizuju naši prijatelji. Učestvovaće ekipe iz Srbije i BIH - saopštio je FK Rudar iz severne Mitrovice.


"Nacional kup" počinje sutra u devet sati, a takmičenje se odvija u pet grupa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija