• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

14:46

(VIDEO) HAOS U RUSIJI! Tuča: Grof Božović isključen, pravio šou na terenu!

Fudbal

(VIDEO) HAOS U RUSIJI! Tuča: Grof Božović isključen, pravio šou na terenu!

Podeli vest

Nemile scene viđene su na fudbalskom meču u Rusiji između Krila Sovjetov i Orenburga. Jedan od glavnih aktera bio je bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović

Ekipa Krila Sovjetov, koju sa klupe upravo predvodi Grof uspela je da slavi (1:0), ali... 

Sporni detalji desili su se u nadoknadi vremena, kada su domaći zbog igranja rukom u šesnaestercu Nikite Černova tražili penal.

 

 

U velikoj gužvi najaktivniji je bio kapiten Krila Aleksandar Anjukov, koji je ramenom udario defanzivca Orenburga Andreu Čukanova i direktno zaradio crveni karton.

(VIDEO) SRBIN U SJAJNOJ FORMI! Ivanović pogodio za Zenit!

Fudbaleri oba tima su pokušali da razdvoje svoje saigrače i članove stručnog štaba, a najdeblji kraj izvukao je trener Krila Miodrag Božović, kojeg je sudija isključio pre poslednjeg zvižduka.

Božović, koji se napuštajući teren zaustavio na centru, ignorisao naredbe sudije i nekoliko desetina sekundi otpozdravljao svojim navijačima, koji su mu skandirali ime.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija