• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2019

21:26

KLOP VOLI MESO, A DOBIO JE RIBU! Murinjo dao zanimljiv opis derbija Premijer lige

Fudbal

KLOP VOLI MESO, A DOBIO JE RIBU! Murinjo dao zanimljiv opis derbija Premijer lige

Podeli vest

Proslavljeni portuglaski trener Žoze Murinjo dao je vrlo živopisan opis derbi meča Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula okarakterisavši iznenađenje na koje je menadžer "crvenih" Jirgen Klop naišao na "Old Trafordu"

Junajted je vodio do 85. minuta meča protiv favorizovanog Liverpula, ali je Adam Lalala na kraju doneo remi velikom favoritu.

Prema Murinjovim rečima, Klop nije naišao na odgovarajući "jelovnik".

Klopu se nije svideo meni. On voli meso, a dobio je ribu. Junajted, sa svim svojim ograničenjima u ovom trenutku, igrao je s petoricom u odbrani, bili su čvrsti i nisu dali šansu Liverpulu u tranziciji. Klopu se to nije svidelo - rekao je Murinjo.

(VIDEO) LALANA ODNEO POBEDU JUNAJTEDU! "Crveni đavoli" uzeli bod Liverpulu pred dolazak u Beograd!

Proslavljeni Portugalac, koji je skoro godinu dana bez posla opisao je u čemu leži problem Liverpula.

Liverpulu fali kvalitet za igru protiv ekipa koje se brane u niskom bloku. Imaju veliki broj pobeda, ali su limitirani protiv ekipa koje se brane nisko, dok razbijaju timove koje igraju kako im odgovara. Jirgen je očito bio frustriran, bila je to sjajna šansa za Redse, ali na Old Trafordu - posebnom mestu za trijumf, Klop još nije pobedio - rekao je Murinjo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija