• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.10.2019

08:04

KVOTE ZA TOTENHEM - ZVEZDA Čista "desetka" na pobedu u Londonu

Fudbal

KVOTE ZA TOTENHEM - ZVEZDA Čista "desetka" na pobedu u Londonu

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Totenhemu (utorak, 21) u 3. kolu Lige šampiona, da li mogu do velikog iznenađenja?

Da pitate u taboru srpskog prvaka da li postoji bolji trenutak za meč u Londonu, verovatno da postoji - pre 10 dana.

Tada je Totenhem bio u rasulu, i dalje je u očajnoj formi, a Meridianbet kvota na Zvezdu je magičnih 10. Da li je vreme za veliku "dvojku" i čudo u Ligi šampiona?

U kakvoj god da su formi, "pevci" su igrali finale prošle sezone i apsolutni su favoriti (1.30 je "kec"). Sjajno se vrednuje remi (kvota 6), a Zvezda bi sigurno bila zadovoljna bodom.

Zato crveno-beli pozivaju na oprez i maksimalnu koncentraciju, a veruju da je ključ na sredini terena. Cilj je da napadnu Totenhem centaršutevima i ubacivanjem iza poslednje linije kada odbrana izađe u visok presing.

Upravo zbog toga Van la Para, bivši igrač Hadersfilda, i Miloš Vulić veruju da centaršutevima na snažne napadače mogu do šanse, pa vam dajemo kvotu čak 5.50 da Zvezda daje gol glavom. A, kod nas možete da igrate i da će Pavkov ili Marin biti strelci drugog pogotka na meču u Londonu.

Nedostajaće crveno-belima podrška navijača, zbog kazne UEFA i zabrane organizovanog dolaska gostujućih pristalica. Zato su Meridianbet kladionice pravo mesto za još jedno veče Lige šampiona.

Zvezda od gostovanja Kelnu nema veliku evropsku pobedu na strani, što našem specijalu za klađenje na okršaj u Londonu dodatno daje na značaju i zanimljivosti. Liverpul je već srušio, ako bude koban i po Totenhem, prava igra za vaš tiket je Pavkov daje gol i Zvezda pobeđuje - kvota 17!

Spremili smo vam još mnogo iznenađenja kako bi "začinili" utakmicu u Londonu, jer u utorak od 21 časa verujemo da ćete biti uz TV ekrane. Za kraj, probajte da Zvezda ne gubi uz golove oba tima (X2&GG), kvota je prava poslastica - 5.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija