• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

22.10.2019

10:18

LUKINA PORUKA ZA ZVEZDU! Izdržite na početku, Son je najbolji igrač Totenhema!

Fudbal

LUKINA PORUKA ZA ZVEZDU! Izdržite na početku, Son je najbolji igrač Totenhema!

Podeli vest

Luka Milivojević odlično poznaje ekipu Totenhema. Bivši vezista Crvene zvezde dao je nekoliko saveta kako protiv "pevaca" u meču Lige šampiona

- Nisu imali ovakvu krizu otkako je Poketino došao u klub. Nije im nimalo prijatno. Ali ako je već moralo da se gostuje Totenhemu, onda je ovo možda najbolji trenutak. Ipak, treba da znamo da svaka kriza ima početak i kraj. Ja se iskreno nadam da oni neće baš protiv Zvezde izaći iz te krize - rekao je Luka Milivojević za "Mozzarsport".

On se nada da Totenhem neće izaći iz krize protiv Zvezde.

- Oni sigurno gledaju na ovu utakmicu kao na šansu da se izvuku iz ovoga. Pogotovo što je ovo Liga šampiona koja se shvata maksimalno ozbiljno. Liga šampiona je svima bitna. Oni jesu doživeli taj debakl protiv Bajerna i izgubili sa 2:7, ali su se žestoko ispromašivali i ta utakmica je debelo otišla u kontrasmeru. Vrlo lako je moglo da bude 6:7 umesto 2:7. Ne zaboravimo da su oni vicešampion Evrope. Sa istim timom.

Milivojević ističe da će Poketino na teren poslati najjači tim.

- Sada im fali samo golman Loris koji je povređen, ali i on je imao nekih kikseva pre povrede. Plus što su doveli neka pojačanja i možda je Poketino zato toliko miksovao sa sastavom od početka sezone i pokušavao da uigra neke igrače. Ima sjajan tim i veliki izbor igrača. Verujem da će Zvezdi suprotstaviti najjači mogući tim jer im je stvarno bitno da dobro odigraju i zabeleže dobar rezultat.

(VIDEO) ZVEZDA NA "SVEMIRSKOM BRODU"! Stadion Totenhema: Jedinstveni glamur od milijardu funti!

Iskusni vezista zna kako Totenhem igra.

- Vole da dignu bekove visoko, da napune sredinu terena ofanzivnim igračima i naprave takav raspored na terenu. Na taj način pokušavaju da se zavlače iza poslednje linije i dolaze u situacije da igraju dva na jedan. Štoperi takođe igraju visoko i igra im kreće iz te poslednje linije. Kada im bekovi krenu visoko i napadaju preko krila, koriste svaku šansu da pronađu Kejna. On je mnogo jak igrač koji i polušansu pretvara u gol.

Kejn jeste najveća zvezda, ali...

Po meni je Son najbolji igrač Totenhema. On je za mene u Top 5 igrača u Premijer ligi. Ne znam zašto nije više medijski promovisan i zašto ga potcenjuju. Za mene je najopasniji igrač Totenhema. Uvek je na lopti, ima strašan dribling, sjajno se kreće, ulazi u prostor, šutira levom i desnom nogom, igra u oba smera podjednako dobro, jak je, brz... Kompletan igrač. Postizao je mnoge važne golove i njega treba maksimalno ozbiljno shvatiti.

VEČITI NA SKENERU BIVŠEG IGRAČA ARSENALA! Zvezda gubi 3:0, Partizan uzima bod!

Luka ima savet za Zvezdu.

Jako je bitno izdržati na početku i ne napraviti neku grešku kojom bi poklonili gol. Kako vreme bude odmicalo, biće lakše. Može da se igra sa njima i da se odbrani. Samo je bitno ne primiti neki rani gol. Bekovi im idu baš visoko, a Zvezda ima dobra krila i tu može da bude šansa za naš tim - zaključio je Milivojević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija