• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2019

17:29

(VIDEO) BAJERN PREŽIVEO SUBOTIĆA, GRUJIĆU HRVAT DOŠAO GLAVE! Bavarci se izukli protiv Uniona, Frajburg je senzacija Bundeslige!

Fudbal

(VIDEO) BAJERN PREŽIVEO SUBOTIĆA, GRUJIĆU HRVAT DOŠAO GLAVE! Bavarci se izukli protiv Uniona, Frajburg je senzacija Bundeslige!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna savladali su Union Berin sa 2:1 u Minhenu u devetom kolu Bundeslige, dok je Hofenhajm bio bolji od Herte u Berlinu sa 3:2

 

Zanimljiv dan u Bundesligi obeležio je meč Bajerna i Union Berlina, ekipe čije boje brani naš Neven Subotić. Iako su mnogi očekivali lako pobedu Bavaraca, domaći su uspeli da se posle 2:0 golovima Pavara u 13. i Roberta Levandovskog u 53. minutu spasu propasti.

ŽOZE MURINJO UČI NEMAČKI! Portugalac prekida pauzu u trenerskom poslu

Gosti iz glavnog grada Nemačke promašili su penal u 58. minutu da bi u 86. uspeli da golom Poltera unesu dramu u ovaj meč, ali je, ipak, šampion sačuvao sva tri boda na "Alijanc areni".

Prava goleada viđena je na "Olimpijskom stadionu" gde je Herta poražena od Hofenhajma (2:3). Lokadija je doveo goste u vođstvo da bi Andrej Kramarić povećao prednost. Naš Marko Grujić izašao je iz igre početkom drugog dela, a Herta uspela da se u potpunosti vrati u meč.

Lukebakio i Kalu doneli su radost domaćim navijačima, ali ih je razočarao Hubner kada je postavio konačan rezultat meča. 

Velika senzacija dosadašnjeg dela Bundeslige svakako je ekipa Frajburga koja je i ovog vikenda slavila i to protiv Lajpciga 2:1. Paderborn je bio bolji od Fortune iz Dizeldorfa sa 2:0, dok su bez golova (0:0) u velikom derbiju igrali Šalke i Borusija Dortmund.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija