• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.10.2019

14:37

MANDŽUKIĆ IDE KOD SRBA! Kinezi Hrvatu nude 18 miliona evra!

Fudbal

MANDŽUKIĆ IDE KOD SRBA! Kinezi Hrvatu nude 18 miliona evra!

Podeli vest

Kineski Gvangdžou R&F, čiji je trener Dragan Stojković Piksi, ponudio je napadaču Juventusa Mariju Mandžukiću čak 18 miliona evra za dvogodišnji ugovor, prenose italijanski mediji

Hrvat nije u planovima kod trenera Juventusa Mauricija Sarija, nije odigrao nijedan meč i izvesno odlazi u januaru iz Torina, što želi da iskoristi Piksijev klub za koji igra i bivši srpski reprezentativac Duško Tošić.

Iskusni 33-godišnji fudbaler letos je odbio da ide u Katar, sada su interesovanje pokazali Sevilja i Mančester Junajted, ali ne daju toliko dobre finansijske uslove kao Kinezi.

- Razgovaramo s Mandžukićem i tražimo najbolju opciju. Otvoreni smo za sve mogućnosti - rekao je sportski direktor Juventusa Fabio Paratići.

SELEKTORKA SOFIJA BILA S ČETVORICOM REPREZENTATIVACA! Plavokosa manekenka obožava fudbalere! (FOTO)

NIJE SVE U NOVCU! Mandžukić pristao na manju platu zbog Junajteda!


Mandžukić je u Juventusu od 2015. godine, a ranije je igrao za Atletiko Madrid, Bajern, Volfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Od reprezentacije Hrvatske oprostio se nakon drugog mesta na Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

PREOKRET! Mandžukić iz Juventusa ide u Milan?

HRVAT IDE KOD SRBINA! Mandžukić od januara igra u Premijer ligi?

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija