• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

22:57

SRBI BRILJIRALI! Milenković u 82. junak Fiorentine, Sergej pakovao, a Kolarov i pogađao! (VIDEO)

Fudbal

SRBI BRILJIRALI! Milenković u 82. junak Fiorentine, Sergej pakovao, a Kolarov i pogađao! (VIDEO)

Podeli vest

Srbi briljiraju u Seriji A! Nikola Milenković doneo je pobedu Fiorentini u meču sa Sasuolom od 2:1, Aleksandar Kolarov je upisao gol i asistenciju u trijumfu Rome protiv Udinezea 4:0, dok je Sergej Milinković Savić spakovao gol u slavlju Lacija protiv Torina 4:0

U okršaju Srba Nikola Milenković je pogotkom u 82. minutu utakmice doneo pobedu Fiorentini 2:1 protiv Sasuola u kojem igra Filip Đuričić.

Sasuolo je poveo, ali je "viola" poravnala rezultat u drugom delu, a tri boda ekipi iz Firence doneo je naš reprezentativac osam minuta pre kraja utakmice. 

Juventus je na jedvite jade u sudijskoj nadoknadi pobedio Đenovu 2:1 golom Ronalda sa penala, a na meču su viđena čak tri crvena kartona. 

Stara dama je povela posle 36. minuta igre pogotkom Bonuća. Ali, vratili su se gosti do kraja poluvremena. U 41. minutu rezultat je poravnao Kuame. 

U nastavku je Đenova do 60. minuta ostala bez dva igrača. Prvo je u 51. Kasate dobio drugi žuti, a onda direktan crveni i Marketi zbog nesportskog ponašanja, iako nije bio na terenu. 

Uspeo je Ronaldo da zatrese mrežu u sudijskoj nadoknadi, ali gol nije priznat zbog ofsajda. Međutim, dobio je novu šansu, pa je sa penala doneo pobedu "staroj dami" od 2:1.

Lacio je ubedljivo savladao Torino sa 4:0. Posle prvog dela meča domaćin je imao dva gola prednosti protiv Torina. Aćerbi je načeo "bikove" posle asistencije našeg Sergeja Milinković Savića, dok je prenost duplirao Imobile u 33. minutu. 

Imobile je u drugom delu utakmice sa bele tačke overio trijumf - 3:0, a Beloti je autogolom postavio konačnih 4:0.

Roma je sa igračem manje sa 4:0 savladala Udineze. Vodila je "vučica" posle prvih 45 minuta igre. Zaniolo je obradovao goste nakon što ga je s loptom spojio kapiten Srbije Aleksandar Kolarov.

Već u 32. minutu ekipa iz Rima ostala je sa igračem manje jer je Facio dobio direktan crveni karton. To ipak nije skupo koštalo goste koji su u drugom delu dotukli Udineze. Smoling je duplirao prednost, a na 3:0 povisio Klajvert. Posle asistencije Aleksandar Kolarov je zatresao i mrežu i to sa penala u 65. minutu meča za konačnih 4:0.

Bolonja našeg Siniše Mihajlovića poražena je na gostovanju Kaljariju sa 3:2. Poveli su gosti golom Santandera, ali su domaćini preokrenuli golovima Pedra i Simeonea. 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija