• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Media PS

02.11.2019

22:10

ČUDO IZ TOPOLE BRILJIRA U FRANCUSKOJ! Fudbalska porodica Nikolić iznedrila talente!

Fudbal

ČUDO IZ TOPOLE BRILJIRA U FRANCUSKOJ! Fudbalska porodica Nikolić iznedrila talente!

Podeli vest

Miljana Nikolić iz Belosavaca nadomak Topole je potpisala jednogodišnji ugovor za renomirani Ženski fudbalski klub Pariz i već je odigrala četiri utakmice i postigla dva gola

 

Miljana (25) je blistavu karijeru započela u ŽFK Karađorđe igrajući kao i sada na mestu desnog štopera i postigla mnogo golova iz slobodnih udaraca i penala gde je godinama bila nepogrešiva.

ŠOK U PARIZU - NADAL PREDAO MEČ! Rafa odustao zbog povrede, Nole protiv Šapovalova u finalu!

U klubu iz Topole sa njom je igrala i njena rođena sestra Ivana Nikolić koja je sada uspešna kao fudbalski sudija.

Miljanu su zbog njenog raskošnog talenta zapazili mnogi menadžeri i ona prelazi u ŽFK Radnički iz Kragujevca gde je igrala u Super ligi Srbije. Počela su interesovanja stranih klubova i njoj je najbolja ponuda bila iz Pariz FC gde je nastavila internacionalnu karijeru u Francuskoj.

Miljana je rođena u Belosavcima kraj Topole u jednoj sportskoj porodici gde je otac Vlada igrao srpsku ligu u FK Karađorđu i naučio svoju decu prvim sportskim koracima i uneo sportski duh koji su deca uspešno nastavila.

Miljanin i Ivanin mlađi brat Branko (15) je već sa šest godina počeo svoju do sada izuzetno uspešnu karijeru. Četiri godine je branio gol Crvene Zvezde i postao reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Prešao je potom u FK Čukarički i branio dve godine gol kluba sa Banovog Brda. Sada Branko uspešno nastupa za FK Brodarac.

Retko je u Srbiji pronaći ovako uspešnu sportsku porodicu sa troje vrhunskih sportista koji su proslavili Topolu i krupnim koracima koračaju među sportske zvezde.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija