• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2019

18:50

PISMENI ZADATAK KOJI JE DIRNUO SRBIJU! Kako se mala Petra zaljubila u "zmaja sa Voždovca"...

Fudbal

PISMENI ZADATAK KOJI JE DIRNUO SRBIJU! Kako se mala Petra zaljubila u "zmaja sa Voždovca"...

Podeli vest

Navikli smo da slušamo vesti o Partizanu i Crvenoj zvezdi, ali da mališani izaberu neku neki drugi klub, to je postalo, malo je reći naobično. Ipak, mala Petra iz Beograda zaljubila se u "zmaja sa Voždovca"

 

Devojčica je u jednom sastavu napisala pravu dečiju doktorsku disertaciju na temu kako se voli klub, pa i više od toga. "Da li znate šta mi se dogodilo", bio je naslov kada je krenula zaista sjajna i dirljiva priča, a niko ne može da je iznese tako iskreno kao deca i zaista je to posebno uživanje.

 

Foto: FK Voždovac

Pismeni zadatak prenosimo u celosti bez ikakvog stilskog ili pravopisnog ispravljanja, uživajte:

- Jednoga dana mama me je povela na posao. Mislila sam da ću kao i uvek ići u igraonicu, ali sačekalo me je iznenađenje.

Kod mame na vrhu zgrade se nalazi fudbalski stadion Fudbalskog kluba Voždovac. Tog dana je Voždovac igrao protiv Crvene Zvezde. Ja često volim da gledam utakmice, pa sam isto želela i tog dana. Po mene je došao kapiten Voždovca, Stefan Purtić. Umesto da me odvede do tribina, on me je odveo na skroz drugo mesto. U dečiju svlačionicu i rekao mi je da ima iznenađenje za mene. Dao mi je dres sa brojem 24 isti kao njegov i rekao da ćemo zajedno izaći na teren. Dok smo izlazili na teren čvrsto sam ga držala za ruku jer sam jedva hodala od uzbuđenja. Imala sam osećaj kao da letim od sreće. Bilo je puno novinara i navijača. Uživo se sve prenosilo preko “Arene sport”. Ostala sam do kraja utakmice na tribinama i navijala.

 

Iako je Voždovac izgubio 1:3 od strane Crvene Zvezde, Voždovac će uvek biti pobednik za mene. Ovaj dan nikada neću zaboraviti , a kao dokaz imam sliku sa kapitenom iz novina - napisala je Petra i sasvim očekivano za ovaj sastav dobila peticu.

I zaista se pokazalo koliko su javne ličnosti idoli deci, ali kako jedan gest može zauvek nekome da izmeni pogled na život. Veoma je bitna uloga modela, pogotovo u modrednim vremenima, a mali-veliki klub iz Beograda je pokazao veličinu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija