• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2019

11:44

LIVERPUL IMA STRAŠAN PLAN! "Crveni" ruše sve rekorde i daju 250 miliona za Mbapea!

Fudbal

LIVERPUL IMA STRAŠAN PLAN! "Crveni" ruše sve rekorde i daju 250 miliona za Mbapea!

Podeli vest

Prvak Evrope Liverpul spreman je da ponudi Pari Sen Žermenu astronomskih 250 miliona evra za transfer fudbalera Kilijana Mbapea, prenosi "Dejli Espres"

Ukoliko se posao završi, biće to rekordan transfer u istoriji fudbala jer dosadašnji rekord drži upravo PSŽ sa 222 miliona evra za Nejmara prilikom dolaska iz Barselone leta 2017. godine.

Liverpul je spremio plan za Mpabea tako što bi Salaha pustio u Real Madrid, verovatno za oko 150 miliona evra, a onda sve uradio da dobije hitrog Francuza.

DA LI JE BIO ISKREN? Klop: Pep je najbolji trener na svetu!

Zato je spremio i ogromnu platu za 20-godišnjeg fudbalera u iznosu od 40 miliona evra po sezoni, što bi značilo mesto drugog najplaćenijeg na svetu iza asa Barselone Lionela Mesija (zarađuje 50 miliona).

Pitanje je samo da li je PSŽ spreman da se odrekne Mbapea, pošto je već spremio novi ugovor pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija