• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2019

12:23

HAOS U PRVOJ LIGI SRBIJE! Šest penala, crveni karton i slavlje tima koji je kažnjen za nameštanje (VIDEO)

Fudbal

HAOS U PRVOJ LIGI SRBIJE! Šest penala, crveni karton i slavlje tima koji je kažnjen za nameštanje (VIDEO)

Podeli vest

Meč 18. kola Prve lige Srbije igrali su domaći Kabel i Metalac, a pobedu je odneo tim iz Novog Sada rezultatom 3:1, i to uz reviju jedanaesteraca

Čak pet ih je svirao arbitar Miloš Đorđić, sva letiri gola data su iz kaznenih udaraca, a zanimljivo je da ih je šest izvedeno, pošto je jedan morao da se ponovi - Kabelov.

Posle ove pobede Kabel je izbio na prvo mesto Prve lige, a podsećanja radi u pitanju tim kog je FSS kaznio oduzimanjem deset bodova zbog nameštanja utakmice sa Smederevom.

(VIDEO) HAOS NA TERENIMA SUPERLIGE! Fudbaleri Inđije napustili teren posle penala i dva crvena kartona, pa poručili: Ako smo kandidati za ispadanje, recite nam odmah!

ŠPANAC SUDI ZVEZDI PROTIV TOTENHEMA! Već je bio na "Marakani" i svirao penal!

 

Sudija Đorđić je pored toga što je dosudio pet penala, pokazao je čak 11 žutih i jedan crveni karton.

Najpre je jedanaesterac sviran u korist gostiju, a priliku je iskoristio Katanić, koji je u 22. minutu doneo prednost Metalcu. Ponovo je sudija pokazao na belu tačku u 36. minutu, ali je ovog puta golman Kabela Vukliš bio siguran i zaustavio je udarac Katanića, prenosi portal 021.rs.

BOMBA SA 70 METARA! Da li je ovo NAJLUĐI gol na srpskim terenima? (VIDEO)

TADIĆ BESAN KAO RIS, HTEO DA ZGROMI SUDIJU: Uništio nas je, ne razumem!

 

Kabel se revanširao u finišu prvog poluvremena, kada je nakon izvedenog kornera lopta pogodila u ruku jednog od igrača Metalca. Đorđić je odmah pokazao na jedanaesterac, a siguran za izjednačenje bio je Karać. 

Na preokret rezultata čekao se 73. minut. U međuvremenu je Faruk Bihorac isključen iz igre nakon faula i prigovora. Kabel dolazi do vođstva u 73. minutu, kada je Vranjanin gurnuo Jovanića u šesnaestercu, što je bilo dovoljno Đorđiću da ponovo pokaže na belu tačku. Govedarica je bio siguran sa 11 metara i Kabelu doneo prednost.

U 88. minutu ponovo penal! U šesnaestercu Metalca pao je Petrović i sudija još jednom, peti put na meču, dosuđuje kazneni udarac. Loptu je uzeo Govedarica, ali golman Šćekić jezaustavio udarac. Međutim, Đorđić je odmah nakon promašaja ponovo pokazao na "belu tačku", uz obrazloženje da je jedan od igrača gostujućeg tima prerano ušao u šesnaesterac.Ovog puta, siguran sa 11 metara bio je Petrović.

DOBRE I LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Evo kakve su prve informacije o povredi Milana Pavkova!

DA LI SE SEĆATE ĐIBRILA SISEA? Francuz stiže u Beograd, ali ne kao fudbaler!

 

Iako je disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela odluku o novčanom i bodovnom kažnjavanju Kabela zbog navodnog nameštanja utakmice sa Smederevom, kazna još uvek nije sprovedena, pa je novosadski tim i dalje u borbi za plasman u viši rang.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija