• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

11.11.2019

09:34

EKSKLUZIVNO! LUKA POBESNEO ZBOG STANA KOJI JE DOBILA OD LJAJIĆA PA ŠUTNUO SOFIJU! Neću ti dozvoliti da PRAVIŠ BUDALU od mene!

Fudbal

EKSKLUZIVNO! LUKA POBESNEO ZBOG STANA KOJI JE DOBILA OD LJAJIĆA PA ŠUTNUO SOFIJU! Neću ti dozvoliti da PRAVIŠ BUDALU od mene!

Podeli vest

Luka Jović je posle dva i po meseca raskinuo sa Sofijom Milošević * Besan je što mu je prećutala da je od bivšeg dečka Adema Ljajića dobila stan i zato što je javno pričala da je njihova ljubav za ceo život

Luka Jović (21) raskinuo je sa Sofijom Milošević (29), saznaje Informer! Najplaćeniji srpski fudbaler je posle dva i po meseca šutnuo manekenku jer mu je prećutala da je od bivšeg dečka Adema Ljajića dobila stan, u kome se sastajala sa Lukom, ali i zato što je javno pričala kako je njihova ljubav za ceo život!

- Luka je pobesneo na Sofiju kad je shvatio da su se viđali u stanu koji je ona dobila od Adema. A kap koja je prelila čašu bila je kad je ona medijima dala zajedničku fotografiju i naširoko pričala o njihovoj vezi - priča Lukin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

ISKRENA ISPOVEST SOFIJE MILOŠEVIĆ: Optužili su me da sam Luki RASTURILA BRAK, a ovo je PRAVA ISTINA!

 

Neumoljiv

On nam je otkrio i šta je fudbaler Real Madrida tokom svađe rekao manekenki.

- Luka je vikao na Sofiju: "Neću ti dozvoliti da praviš budalu od mene!" Još na početku veze rekao joj je da ne želi da se provlači po medijima kao još jedan Sofijin momak u nizu, a ona ga nije poslušala i javno je istrtljala sve detalje njihove veze. Ona je pokušala da svu krivicu svali na medije, ali on je ostao neumoljiv. Besno joj je rekao da se pokupi i da su završili za sva vremena.

SELEKTORKA SOFIJA BILA S ČETVORICOM REPREZENTATIVACA! Plavokosa manekenka obožava fudbalere! (FOTO)

Foto: Reuters/Novak Đurović

Luka je odlučio da izbriše Sofiju iz života, ali i sa Instagrama!

- Raskinuli su u četvrtak, a u subotu ju je izbrisao sa Instagrama i odmah zapratio bivšu devojku Anđelu Manitašević, s kojom ima sina. Kad je Sofija to videla, i ona je njega otpratila - priča Jovićev prijatelj i dodaje da je fudbaler već proslavio raskid:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

- Luka je u subotu došao u Beograd. Najpre je društvo odveo u restoran, gde je pričao o detaljima raskida, a uveče i u kafanu. Rekao je da hoće da proslavi raskid!

ISKRENA ISPOVEST SOFIJE MILOŠEVIĆ: Optužili su me da sam Luki RASTURILA BRAK, a ovo je PRAVA ISTINA!

Obilo joj se o glavu

Podsetimo, Sofija se samo dan pre raskida pravdala da ona nije kriva što je Luka nije sa Anđelom Manitašević, s kojom je pre devet meseci dobio sina.

- Nazvali su me rasturačicom braka iako Luka nikada nije bio oženjen. Optužena sam i da sam kriva za kraj ljubavi sa majkom njegovog deteta iako su oni vezu okončali još pre tri godine. Najvažnije je da smo mi srećni zajedno. Zaljubljena sam. Ja sam veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala - rekla je manekenka.

LUKA JOVIĆ SE KONAČNO OGLASIO! Ovako je odgovorio na udare španskih medija, dok uživa sa ovom lepoticom! (FOTO)

(FOTO) GOL PA POLJUBAC! Evo kako je Sofija čestitala Luki na prvencu!

 

Voli fudbalere, ali i tenisere

Foto: AP Photo/Andy Wong

Sofija Milošević je pre Luke Jovića bila tri godine sa Ademom Ljajićem. Oni nisu jedini fudbaleri koje je manekenka zavela. U medijima se provlačilo da je bila i sa Nemanjom Radonjićem, Anteom Rebićem i Duškom Tošićem.

Foto: AP PHOTO

Sofija je slaba i na tenisere: bila je sa Damirom Džumhurom i Viktorom Troickim, ali i sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića .

 

Bonus video

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

E dečko al si počeo da toneš u blato,džaba ti novac kad mozga nemaš.Pod hitno kod tate i mame da te vade iz blata u koji su te delimično i oni ugurali.

penzioner

pre 4 godine

Bas mi je nesto zao. Sve bila sa nekim sirotanima. Ocekujem sad i kosarkase, odbojkase, vaterpoliste.....

Stojan

pre 4 godine

Ne vidim razlog sto se iznervirao sto joj je Ljajic kupio stan?! Ako mu je to smetalo,sto joj i on nije kupio stan?! Pa da ga nista na Ljajica ne podseca!

Mile

pre 4 godine

Drž se ti majke svoga deteta. Ovakvih imaš na svakom splavu na desetine. Uvek možeš da iskoristiš svoje ime i popularnost. Nisi lud da zbog par odnosa kupuješ stan kao Adem?

Pera Bandera

pre 4 godine

Lepa Sofka sve skalpove skida, lako skida bez straha i stida! Ima lepo urađeno telo, doktorovo to je remek delo! Momci mladi na Sofku se lepe, prazne glave, pa im oči slepe! Tri`est leta sasvim su joj blizu, misli s Lukom da će rešit` krizu- sve u stanu Adema delije, što za himnom srce mu ne bije! Mladi Luka kratke je pameti, al` na vreme nevolje se seti: Šta će biti ako Adem bane, posle se*sa biće tarapane. Kom obojci, kom opanci, brale, vidi Luka-šanse su mu male, pa uhvati brže-bolje šturu, dade Sofki cipelu po turu! Neće Sofka dugo imat` mira, jer ta brzo i uspešno bira- Sve sportiste podebela džepa, nije džaba, zbog doktora, lepa. Teniseri, fudbaleri, najbolji su baš frajeri!!! Dal mršavi, il debeli, obrezani ili celi... Sve to Sofka preobrati, svako j` dobar koji plati, a kad plati, neka klati- nije vredno tugovati!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija