• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2019

14:14

FUDBALERI RADNIČKOG SE OPORAVLJAJU OD STOMAČNOG VIRUSA! Nišlije na mini pripremama tokom reprezenatativne pauze

Fudbal

FUDBALERI RADNIČKOG SE OPORAVLJAJU OD STOMAČNOG VIRUSA! Nišlije na mini pripremama tokom reprezenatativne pauze

Podeli vest

Ekspedicija fudbalskog kluba Radnički otputovala je u Brzeće, gde će tokom reprezentativne pauze obaviti mini-pripreme za nastavak sezone

Radnički u subotu nije odigrao utakmicu 16. kola Superlige protiv Proletera u Novom Sadu zbog stomačnog virusa 12 njegovih prvotimaca i baš iz tog razloga je i doneta odluka da se ode na planinu kako bi se ekipa regenerisala pred zgusnut raspored u finišu jesenjeg dela sezone.

NOVI PRAVILNIK FSS! Još oštrije kazne za nameštanje mečeva, igračima preti zabrana bavljenja fudbalom do 2 godine...

IZ ZVEZDE GRME POSLE JAVORA: Oštećeni smo! (FOTO)



- Situacija je danas mnogo bolja nego pre dva dana. Prvi put u karijeri sam se susreo sa ovakvim virusom koji je zahvatio gotovo ceo tim. Odlučili smo da je u ovom trenutku najbolje rešenje za nas da pet dana provedemo u Brzeću. Rekovalescentima će prijati planinski vazduh, ubrzaće im oporavak od virusa, a imaćemo i potreban mir kako bi se što bolje pripremili za teške mečeve koji nas čekaju - izjavio je trener Nišlija Milorad Kosanović.

Kako je naveo, u Brzeće je poveo sve igrače, treniraće dva puta dnevno, a u Niš se vraćaju u petak popodne, gde će nastaviti da se spremaju za utakmicu sa Crvenom zvezdom i ono što sledi kasnije.

MILOJEVIĆ OŠTAR POSLE REMIJA: Nisam zadovoljan, očekivao sam više od svojih igrača!

PARTIZAN BES ISKALIO NA INĐIJI! Pobeda ostala u senci teške povrede Šćekića (VIDEO/FOTO)



- Veoma je bitno da nam pozicije koje vode u Evropu nisu daleko. Ukoliko se konsolidujemo i vežemo nekoliko pobeda, opet ćemo biti ravnopravni u borbi za izlazak na međunarodnu scenu, što je svakako naš osnovni cilj ove sezone - istakao je Kosanović.

Radnički će Zvezdu dočekati 22. ili 23. novembra na stadionu Čair.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija