• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

18:30

UDARAC ZA SRBIJU PRED KVALIFIKACIJE! Povredio se fudbaler koji igra najbolju sezonu u karijeri!

Fudbal

UDARAC ZA SRBIJU PRED KVALIFIKACIJE! Povredio se fudbaler koji igra najbolju sezonu u karijeri!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak igra meč pretposlednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstva, a u nedelju uveče loše vesti su sačekale selektora Ljubišu Tumbakovića. Možda i igrač u najboljoj formi u taboru "orlova" povredio se pa će propustiti duel u Beogradu

 

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je tim povodom da njih dvojica nisu ni došli na okupljanje u Staroj Pazovi.

TUMBIN NOVI SPISAK! Opet nema Jovića, jedno ime će šokirati Srbiju, vratio se Đuričić!

- Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Filip Kostić su van stroja i nisu došli, ostali su svi tu. Filip Kostić se sinoć povredio - rekao je Tumbaković.

Pavkov vuče povredu od revanša sa Totenhemom u Beogradu i tada mu je presudio nezgodni doskok. Priroda Kostićeve povrede za sada nije poznata, ali se zna da je on ispao iz stroja tokom utakmice sa Frajburgom.

Srbija protiv Luksemburga igra u četvrtak od 20 sati i 45 minuta, a onda tri dana kasnije od 15 sati igra protiv Ukrajine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija