• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2019

10:33

NIJE IM MNOGO TREBALO! Puklo u Vojvodini: Lalatović i Lazetić u ratu!

Fudbal

NIJE IM MNOGO TREBALO! Puklo u Vojvodini: Lalatović i Lazetić u ratu!

Podeli vest

Stvarno im nije dugo trebalo... Vojvodina je druga u Superligi, solidni su na terenu, ali puklo je u klubu. Došlo je do sukoba koji će se završiti odlaskom

U Vojvodini već dugo tinja sukob između trenera Nenada Lalatovića i sportskog direktora Nikole Lazetića prenosi "Žurnal".

Deblji kraj bi mogao da izvuče Nikola Lazetić, koji bi vrlo brzo trebalo da ode iz kluba. Sukob dvojice bivših saigrača iz omladinaca Crvene zvezde već dugo tinja. Čak se i Lazetić zalagao za drugo rešenje za klupu Vojvodini.

OZBILJNA LOVA! Evo koliko će Borjan zarađivati ako ode u Džedu!

Oni su imali drugačije vizije tima i tu je nastao problem.

Žurnal dodaje da je u čitavoj priči važan i stav navijača. A njihove simpatije okrenute su šefu stručnog štaba.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija