• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2019

11:37

OVO JE DEVOJKA DEJANA SAVIĆEVIĆA ZBOG KOJE NIJE DOŠAO ĆERKI NA VENČANJE! Jelena je lepa Podgoričanka sa kojom uživa na jahti! (FOTO)

Fudbal

OVO JE DEVOJKA DEJANA SAVIĆEVIĆA ZBOG KOJE NIJE DOŠAO ĆERKI NA VENČANJE! Jelena je lepa Podgoričanka sa kojom uživa na jahti! (FOTO)

Podeli vest

Ćerka legendarnog Dejana Savićevića, Tamara Kapisoda, udala se za fudbalera Aleksandra Kapisodu, dok se na slavlju nije pojavio njen otac, a mediji su preneli da je uzrok tome maćeha Jelena Babić.

Naime, Tamara i Jelena ne razgovaraju i mlada je malo pre venčanja zabranila da se Jelena pojavi na svadbi. To se Deji nije dopalo, pa je odlučio da ni on, ni njegova partnerka ne dođu na venčanje ćerke.

Šarmantna Jelena Babić iz Podgorice osvojila je srce legendarnog fudbalera Dejana Savićevića. Njih dvoje vezuje pre svega veliko prijjteljstvo i i razumevanje.

Foto: Facebook

Posle razvoda od supruge Valentine, Dejan Savićević je uslikan sa brojnim devojkama, ali nijednu nije predstavio sve do Jelene.

Foto: Informer

Nedavno su uslikani i na njegovoj jahti u Crnoj Gori kako uživaju u luksuzu.

DEJO SAVIĆEVIĆ NIJE DOŠAO NA ĆERKINO VENČANJE! Tamara se udala za Kapisodu, a pre tri meseca rodila bebu! (FOTO)

- Kako je jahta Savićevića duga 44 metra, samo ležarinu za nju mora da plati oko 240.000 evra, što je 30 miliona dinara. A to je samo osnovni trošak jahtaša jer tu su još gorivo i održavanje na dnevnom nivou, koji su izuzetno skupi. Na sve to Dejo voli dobra i skupa vina pa nijedan ručak ne prođe bez dobre berbe koja košta po nekoliko stotina evra - rekao je prošlog leta našoj ekipi, izvor blizak ovom paru.

AKO NE DOLAZI ONA, NEĆU NI JA! Evo zašto Dejan Savićević nije došao ĆERKI NA SVADBU

Dejan iz prvog braka ima dvoje dece, Tamaru i Vladimira, a njegova ćerka je dospela u žižu javnosti kada joj otac pre nekoliko dana nije došao na venčanje.

Foto: Informer

Zanimljivo je da kod nje na Fejsbuk profilu su objavljene fotografije iz 2016. godine, sa venčanja brata Vladimira, slavlju kome je Dejan prisustvovao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gurman

pre 4 godine

Dzaba skupa vina kad covek pije coca-colu,xa,xa

pera

pre 4 godine

Ej, moj, Dejo ! Koliko dobar fudbaler, toliko loš u izboru - ružnije polovine !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija