• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2019

12:51

ŠPANCI NEĆE, MILOJEVIĆ DALEKO! Ivan Jovanović - prvi pik za trenera AEK-a!

Fudbal

ŠPANCI NEĆE, MILOJEVIĆ DALEKO! Ivan Jovanović - prvi pik za trenera AEK-a!

Podeli vest

Kandidat za novog trenera AEK-a je još jedan srpski stručnjak - Ivan Jovanović

Iskusni trener je napravio veliki uspeh sa kiparskim APOEL-om kad se u sezoni 2011/2012. plasirao u četvrtfinale Lige šampiona.

Posle toga je radio u Al Nasru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a bez posla je od decembra prošle godine.

ZVEZDA OSTAJE BEZ BISERA! Sporting došao po crveno-belog talenta, cena oko tri miliona!

Kako sada stvari stoje Iliju Ivica, sportskog direktora tima već su odbili kandidati za novog trener Ruben Baraha, Marselino, Huande Ramos i Abelardo.

Jasno je da će do Vladana Milojevića teško uspeti da dođu, pa je Jovanović u prvom planu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Meni kao velikom ljubitelju fudbalske igre nisu jasni ovi natpisi. Draga deco moja fudbalski rezultati kazu da je Jovanovic daleko uspesniji trener,iskusniji i.... od Milojevica. Sistem koji on igra je napadacki i mnogo moderniji. Sa Apoelom je izbacivao iz igre velike ekipe sa astronomskim budjetima i vrhunskim igracima i trenerima. Svaka cast mladom Milojevicu na uspesima ali Jovanovic bi uvek bio moj izbor zbog biografije . Covek ima preko 10 titula u raznim ligama sveta. I svaka cast gosn. Terzicu sto ga zeli u Zvezdi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija