• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2019

17:56

NIŠTA OD "MARAKANE"! Venger ne dolazi u Bajern zbog jednog drugog angažmana!

Fudbal

NIŠTA OD "MARAKANE"! Venger ne dolazi u Bajern zbog jednog drugog angažmana!

Podeli vest

Iskusni francuski trener Arsen Venger odlučio je da ne preuzme Bajern iz Minhena, narednog protivnika Crvene zvezde u Ligi šampiona, okrenuvši se poslu u Svetskoj kući fudbala (FIFA) kao "desna ruka" Đaniju Infantinu

Pričalo se već nekoliko dana da bi "Profesor" mogao da postane naslednik Nika Kovača, ali od toga neće biti ništa - pošto se francuski trener praktično oprostio od fudbala.

FIFA je zvanično objavila da je Arsen Venger postao saradnik prvog čoveka ovog tela Đanija Infantina - i od danas je šef globalnog fudbalskog razvoja, tako da će ubuduće brinuti o budućnosti sporta kome je već toliko dao.

Uz to, Venger će biti uključen i u IFAB gde će odlučivati o pravilima igre.


- Veoma se radujem ovom izazovu. Znam da mogu da pomognem u ispunjavanju ciljeva, a potrudiću se da uložim svu energiju koju imam - kazao je legendarni trener Arsenala.

Ova "ambasadorska" funkcija za Vengera spominjala se kao opcija još od njegovog odlaska sa klupe "tobdžija", a odjednom je ovog meseca počeo da figurira kao moguća opcija za klupu Bajerna, međutim u Minhenu će morati da potraže nekog drugoga.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija