• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

11:49

NE MOGU DA ODOLE ČARIMA VATRENIH MANEKENKI! Burne avanture srpskih fudbalera (FOTO)

Fudbal

NE MOGU DA ODOLE ČARIMA VATRENIH MANEKENKI! Burne avanture srpskih fudbalera (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaleri ne mogu da odole čarima manekenki, pevačica i javnih ličnosti, pojedine su afere skupo koštale, drugi su se skrasili, a retko ko je želeo javno o tome da priča

Raskidu 21-godišnjeg Luke Jovića i Sofije Milošević, osam godina starije manekenke, je samo jedna u moru ljubavnih avantura naših reprezentativaca.

Luka je već imao dosta privatnih bura, a s devojkom Anđelom Manitašević je raskidao i mirio se, a onda su neočekivano dobili dete. A, veza sa vatrenom Sofijom se ekspresno završila, igraču Reala zasmetalo je što manekenka u javnim nastupima potencira vezu.

Foto: Reuters/informer

 

Ni Aleksandar Kolarov nije imun na manekenke. Tokom 2017. godine, mediji su brujali o vanbračnoj aferi Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević. 

 

SRPSKA MANEKENKA BACILA OKO NA NOVU "ŽRTVU"! Sofija pikirala OVOG FUDBALERA!

EKSKLUZIVNO! LUKA POBESNEO ZBOG STANA KOJI JE DOBILA OD LJAJIĆA PA ŠUTNUO SOFIJU! Neću ti dozvoliti da PRAVIŠ BUDALU od mene!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @nikoleta_lozanova

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Jun 20, 2019 at 8:34am PDT

 


Ona mu je rodila sina Petra, fudbaler za alimentaciju daje mesečno 10.000 evra. Kada se Mijačevićeva porodila i rodila Petra, fudbaler je priznao dete kao svoje. Poznati fudbalr je navodno kupio i stan dizajnerki kako bi obezbedio dom detetu. Inače, sve to desilo se dok je Kolarov bio u braku sa Vesnom, sa kojom ima dvoje dece.

NOVI NAČIN ZA PRODAJU NAPADAČA! Da li znate šta je "formula Jović"?

JOVIĆU OPET PAKUJU KOFERE! Real juri napadača i spreman je da ga plati 70 miliona evra!

 

Kako prenosi Srpski telegraf, lider "orlova" je potom sreću pronašao sa Kristinom Bučino, Italijankom koju je pokušao da osvoji i Kristijano Ronaldo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Buccino ?? (@cribuccino) on Sep 23, 2019 at 6:06am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi

A post shared by Cristina Buccino ?? (@cribuccino) on Aug 6, 2019 at 6:09am PDT

 


Adelj Ljajić, fudbaler Bešiktaša bio je u vezi sa Sofijom Milošević, jednom od najlepših srpskih manekenki. Ipak, nije Ljajić dugo čekao da preboli raskid, brzo je pronašao zamenu, u pitanju je crnka Zorana Petrović.

Foto: Instagram

 

Posle nje, Ljajić je ipak rešio da se skrasi, i to sa nastavnicom likovnog iz Novog Pazara, Zubejdom Dazdarević. Sa njom se nije eksponirao kao sa damama sa javne scene, a zanimljivo je da je ušao u vezu sa devojkom koju poznaje od detinjstva. Takođe, starleta Nataša Šavija se hvalila da joj je najbolje bilo sa Ademom Ljajićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @loungeunderwear #ad

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 16, 2019 at 10:45am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorc sa resama 8000 RSD / 65 € @natasasavijacouture

A post shared by Nataša Šavija|Fashion designer (@natasa.savija) on Aug 27, 2019 at 6:31am PDT

 

Branislav Ivanović, nekadašnji reprezentativac Srbije, a igrač Zenita navodno se viđao tajno sa Marijanom Mateus.

ISKRENA ISPOVEST SOFIJE MILOŠEVIĆ: Optužili su me da sam Luki RASTURILA BRAK, a ovo je PRAVA ISTINA!

ADEM LJAJIĆ SKUĆIO SOFIJU MILOŠEVIĆ DOK SU BILI ZAJEDNO! Kupio bivšoj stan u kome se viđa sa Lukom Jovićem!

 

Foto: Instagram

Marijana Mateus

Navodna veza prekinuta je kada je Ivanović saznao da supruga Nataša čeka četvrto dete. Iako ova priča nikad nije potvrđena, o Banetu su čak i ostrvski mediji pisali kao o zavodniku, navodeći da je bio u vezi sa atraktivnom doktorkom Čelsija Evom Karneiro.

Foto: Public

Eva Karneiro


Golman Partizana Vladimir Stojković iza sebe ima buran brak sa manekenkom Bojanom Rajić, venčali su se 2009. dok je Vladimir još bio član Crvene zvezde, 2011. dobili su sina Lava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Rajic Đurđevic (@bojanarajic) on Oct 22, 2019 at 6:40am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Rajic Đurđevic (@bojanarajic) on Aug 14, 2019 at 3:55am PDT

 


Ipak, u junu 2013. počeli su da se napadaju međusobno u medijima, nisu se štedeli u optužbama, posle čega je Vladimir javnosti brzo pokazao novu devojku, Dejanu Živković. Posle nje, Stojković se ponovo skrasio, oženio se Valentinom Paunović, sa kojom je prošle godine dobio svoje treće dete.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red baby, always red ?

A post shared by Dejana Zivkovic (@dejanazivkovic) on Oct 15, 2019 at 5:07am PDT

 

Uz Lava iz braka sa Bojanom, Vladimir sa Valentinom ima sina Vladana i ćerku Saru, sada važi za mirnog i porodičnog čoveka, uspelo mu je da se oslobodi stega prošlosti i reputacije zavodnika.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija