• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2019

23:43

OPUSTILI SMO SE KAD SMO ČULI DA PORTUGAL VODI! Mitrović iskreno o lošem drugom poluvremenu, stizanju Mitića i tome šta je rekao igračima Luksembirga!

Fudbal

OPUSTILI SMO SE KAD SMO ČULI DA PORTUGAL VODI! Mitrović iskreno o lošem drugom poluvremenu, stizanju Mitića i tome šta je rekao igračima Luksembirga!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović rekao je da je očajno drugo poluvreme u pobedi protiv Luksemburga 3:2 posledica ubedljivog vođstva Portugala nad Litvanijom

Srbija je nakon odličnog prvog poluvremena i vođstva od 2:0 u drugom poluvremenu primila dva gola uz jedan postignut i pokvarila utisak iz uvodnih 45 minuta.

- Dobro je počelo, dobro se završilo, napravili smo greške i zakuvalo se. Ali dobro, dobili smo i odradili ono sto je do nas. Biće lakše protiv Ukrajine, sa navijačima, a i opustili smo se kad smo čuli da Portugal vodi na poluvremenu - rekao je Mitrović posle meča.

Kako je u više navrata naveo, rekordi u državnom timu (na pet zaostatka za Stjepanom Bobekom) ne rađaju opterećenje kod njega.

- Lepa i draga su mi oba gola. Prestigao Mitića...jos jedan lep podatak, dostignuće, ali ne optrećujem se time. Radim svoj posao - naveo je napadač Fulama i vratio se na anlizu meča:

- Slažem se s Tadićem, drugo poluvreme je bilo katastrofa. Pad koncentracije, greške, oni su to odmah kaznili. Nije lako ni protiv kojeg rivala - rekao je Mitrović.

Mitrović veruje da Luksemburg može da iznenadi Portugalce, ali da je fokus na pobedi Srbije nad Ukrajinom.

- Čudo u Luksemburgu? Nadam se. Moramo da verujemo, ali da se fokusiramo da dobijemo Ukrajinu. Luksemburg je nezgodan. Pričao sam sa nekoliko igrača Luksemburga i rekli su da će dati sve od sebe, a ja sam ih zamolio da daju i više od toga - poverio se Mitrović.

Srbija protiv Ukrajine igra u nedelju od 15 sati u Beogradu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija