• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2019

12:30

(HIT VIDEO) OVAKVU SCENU NA TRIBINAMA DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI! Žena preti klanjem, bakica pokazuje srednji prest, a tek šta se dešava iza njih...

Fudbal

(HIT VIDEO) OVAKVU SCENU NA TRIBINAMA DO SADA SIGURNO NISTE VIDELI! Žena preti klanjem, bakica pokazuje srednji prest, a tek šta se dešava iza njih...

Podeli vest

Navijači latinoameričkih klubova važe za strastvene poznavaoce fudbala, ali jedna scena sa meča ekipe Botafoga iznedalila je gotovo čitavu planetu

Tokom meča sa fenjerašima iz ekipe Avaj, došlo je do ozbiljnih pretnji, čak su se i dame ponašale ne baš damski - jedna starija gospođa je usred telefonskog poziva pokazivala srednji prst gostima, i to dok druga navijačica pored preti "klanjem".

(18+ VIDEO) GOLIM GRUDIMA PROSLAVILA POGODAK SVOG TIMA! Seksi Brazilka raspametila ceo stadion!

Da se time ne završi kadar kamermana, potrudio se još jedan navijač iz pozadine, koji je skinuo pantalone i počeo da se hvata za međunožje.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija