• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

19:53

NEĆU POVREDITI KAPITENA NORVEŠKE! Mitar u šali prokomentarisao predstojeći duel sa saigračem iz Fulama!

Fudbal

NEĆU POVREDITI KAPITENA NORVEŠKE! Mitar u šali prokomentarisao predstojeći duel sa saigračem iz Fulama!

Podeli vest

Ubojiti golgeter fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da posle remija protiv Ukrajine (2:2) da "orlovi" nisu imali sreće, ali da se osetio napredak u igri u prethodne dve utakmice

Srbija je nesrećno primljenim golom propustila priliku da sa pobedom završi kvalifikacije za Evropsko prevenstvo, bez ozbira na to što ni tri boda protiv Ukrajine ne bi donela direktan plasman na EURO.

Jako dobra utakmica, kontrolisali smo je i trebalo je da dobijemo, ali se desi takva situacija gde ne možeš da reaguješ, bezazlen šut se odbije u malu mrežu, sreća - rekao je Mitrović posle meča.

NADAM SE DA ĆE LJUDI DA SE VRATE NA STADION! Milenković iznenađen polupraznim tribinama protiv Ukrajine!

Prema njegovim rečima, dobro izdanje protiv Ukrajine može da posluži kao dobra uvertira za prolećni duel protiv Norveške.

Pokazali smo i taktičku i fizičku zrelost, dobro smo stajali na terenu, kontrolisali smo utakmicu, sve je bilo u našim nogama. Kažem, desi se takva situacija, neki centaršut, ili da golman i svi igrači budu tu, gol koji se daje jednom u ne znam koliko. Ali mislim da je svejedno ovo lepa uvertira za utakmicu sa Norveškom - naveo je Mitrović i pohvalio Dušana Tadića za dobru asistenciju.

TADIĆ IMA MOĆNU PORUKU: Moramo da budemo pravi, da više radimo za ekipu!

Napadač Fulama je potom izneo očekivanja kako bi trebalo da izgleda Srbija u narednom periodu.

Isto kao i danas. Isti sistem i recept po kom treba da igramo svaku utakmicu. Lepo smo igrali protiv jako kvalitetnog protivnika i šteta samo što nismo dobili, ali bolje sad nego da primamo ovakve golove u bitnijim utakmicama - rekao je Mitrović.

Kako je naveo, kapiten Norvežana je njegov saigrač u Fulamu.

Nekoliko igrača. Kapiten Norveške igra sa mnom u Fulamu i znam par igrača. Gledali smo ih i skenirali. Jedna ekipa koja nema nešto mnogo pojedinačnih, više igraju kao tim i kompaktni su, prava skandinavska ekipa. Igraju 4-4-2, usko, videćemo - rekao je Mitrović i dodao da ga neće namerno povrediti na treningu.

Neću, neću, neću, dobar je igrač i dobar momak, mislim da nije igrao ove utakmice zbog problema sa povredom, ali dobar je i neću - našalio se popularni Mitar.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija