• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.11.2019

12:28

SADA NEMA NAZAD! De Liht se kaje što je prešao u Juventus!

Fudbal

SADA NEMA NAZAD! De Liht se kaje što je prešao u Juventus!

Podeli vest

Legendarni holandski fudbaler Patrik Klajvert rekao je da njegov sunarodnik Matijes de Liht pomalo žali što je prešao u Juventus, a ne u Barselonu

Za De Lihta su ovog leta bili zainteresovani brojni evropski klubovi, spekulisalo se da će potpisati za Barselonu, ali je on ipak odlučio da iz Ajaksa predje u Juventus.

Klajvert, direktor akademije na Kamp Nou, smatra da bi De Lihtu bilo bolje u Španiji.

DRAMA U ITALIJI! Pismo sa metkom je stvarno sitglo, ali nije bilo za Kontea!

- Nisam pokušavao da ga ubedim da pređe u Barselonu. Samo sam mu predstavio pozitivne aspekte Barselone, kao kluba i grada. Radi se o sjajnom defanzivcu, koji je samostalno doneo odluku. Mislim da sada pomalo žali zbog toga, ali tako stoje stvari - rekao je Klajvert, preneo je Mundo Deportivo.

- U životu pravite izbore, ponekad dobre, ponekad loše. Morate da izvučete pouke iz svojih odluka - dodao je Klajvert.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija