• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

19.11.2019

16:50

PARTIZAN NA OZBILJNOM DOBITKU! Evo koliko su crno-beli platili Pavlovića pre transfera vrednog 12.000.000 evra!

Fudbal

PARTIZAN NA OZBILJNOM DOBITKU! Evo koliko su crno-beli platili Pavlovića pre transfera vrednog 12.000.000 evra!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović doneo je veliku zaradu crno-belima nakon transfera u Monako vrednom 12.000.000 evra

Sve je počelo 2014. godine, a najveće zasluge što se Strahinja Pavlović uopšte našao u Humskoj pripadaju treneru Slađanu Šćepoviću, koji ga je prvi primetio, a zatim i ubedio tadašnjeg predsednika Omladinske škole Momčila Mocu Vukotića da je dečak veliki potencijal.

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!

Šabački Savacijum, čije je boje tada branio Pavlović, gostovao je Radu na Banjici, a Šćepović se našao na pravom mestu u pravo vreme i "nanjušio" igrača koji bi u budućnosti mogao da bude "zlatna koka" kluba iz Humske. Iako rođen 2001. godine igrao je levog beka u dve godine starijoj selekciji dečaka (za 1999. godište) i bio dominantan.

Foto: Starsportphoto

- Videlo se odmah da se radi o detetu koje ima potencijal. U tom periodu smo lako nalazili ofanzivne igrače, ali je nedostajalo da se “popuni” i u odbrani, i Strahinja je na tom meču na Banjici privukao moju pažnju. Nastavio sam da ga pratim, a posle izvesnog perioda smo se na nivou škole dogovorili da ga uzmemo. Tadašnji predsednik, legenda kluba Moca Vukotić dogovorio je prelazak, mada smo sačekali godinu i po, kako bi Pavlović napunio 15 godina, jer su tako roditelji želeli – kaže za "Telegraf" Slađan Šćepović.

 

Moca Vukotić se ubrzo našao sa predstavnicima Savacijuma, ali i sa roditeljima Strahinje Pavlovića, koji u prvi mah nisu smeli da puste Strahinju, jer su smatrali da je suviše rano, pa je dogovoreno da pristupi crno-belima kada napuni 15 godina.

To se i dogodilo i to 21. avgusta 2015. godine, kada je Pavlović potpisao prvi stipendijski ugovor sa crno-belima. Plaćena je i takozvana trening kompenzacija Savacijumu i ona je iznosila, verovali ili ne, samo – 324.000 dinara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija