• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

12:56

PRVI PUT POSLE POKUŠAJA OTMICE! Oglasio se Aleksa Terzić posle napada i teških povreda!

Fudbal

PRVI PUT POSLE POKUŠAJA OTMICE! Oglasio se Aleksa Terzić posle napada i teških povreda!

Podeli vest

Fudbaler Fiorentine Aleksa Terzić koga su pokušali da kidnapuju u noći između utorka i srede, oglasio se javno po prvi put

Do sada smo mogli da čujemo šta je Terzić rekao o samom incidentu na osnovu onoga što je izgovorio u policiji.

Do sada se nije oglašavao ni na društvenim mrežama, a dva dana nakon incidenta samo je zahvalio svima koji su brinuli zbog čitave situacije.

Želim da se zahvalim svima koji su mi pružili podršku. Dobro sam. Hvala svima od srca - napisao je mladi fudbaler na svom Instagram "storiju", a zatim je to isto uradio i na italijanskom jeziku uz zahvalnost navijačima Fiorentine.

(VIDEO) APSOLUTNIH HIT SA MARAKANE! Navijač Zvezde izveo performans na tribinama i nasmejao mnoge!

EMILIJA PRIZNALA DA JOJ NIJE BILO DOBRO KOLIKO JE POPILA TO VEČE, A ONDA JE NJEN OTAC NAPRAVIO HAOS! Intervenisali stražari! Detalji napada na fudbalera Terzića!
 

Foto: Instagram

 

 

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija