• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

17:27

(VIDEO) "POKER" BAJERNA PRED DOLAZAK U BEOGRAD! Mašinerija iz Bavarske pregazila Fortunu, Ajntraht izgubio od Volfsburga!

Fudbal

(VIDEO) "POKER" BAJERNA PRED DOLAZAK U BEOGRAD! Mašinerija iz Bavarske pregazila Fortunu, Ajntraht izgubio od Volfsburga!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna slavili su na gostovanju Fortuni u Dizeldorfu 4:0 u meču 12. kola nemačke Bundeslige i tako napravili sjajnu uvertiru pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu predstojećeg utorka

Pitanje pobednika bilo je rešeno već posle prvih 45 minuta kada su gosti iz Minhena imali velikih 3:0 na semaforu.

Golove su redom postizali Benžamin Pavar u 12, Korentin Toliso u 27. i Serž Gnabri u 34. minutu.

U drugom poluvremenu gosti su spustili gas pa je viđen samo jedan pogodak u mreži Fortune, a strelac je bio Filipe Kutinjo u 70. minutu na asistenciju Roberta Levandovskog.

Drugi poraz u nizu vezali su fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta koji su na svom terenu poražni od Volfsburga sa 2:0 u duelu u kome je Filip Kostić proveo čitav meč na terenu, a Mijat Gaćinović je igrao do 68. minuta.

Šalke je ostvario značajnu pobedu na gostovanju Verderu u Bremenu 2:1 nastaviviši niz sjajnih rezultata ove sezone, dok je veliki trijumf postigla i ekipa Union Berlina uzevši tri boda na svom terenu Borusiji iz Menhengladbaha slaveći sa 2:0.

Trećeplasirani Frajburg nije uspeo da dođe do druge uzastopne pobede odigravši 1:1 na gostovanju Bajeru u Leverkuzenu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija